ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ SHIMANO CATANA FE

CODE EPM02000202225

52,2057,60

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η οικογένεια μηχανισμών Shimano Catana FE έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ακρίβεια, ισχύ και απόδοση στον αλιέα που θέλει να απολαύσει μια μέρα στο νερό. Οι νέοι μηχανισμοί Catana FE είναι ελαφρύτεροι από τις προηγούμενες γενιές και διαθέτουν επανασχεδιασμένο σώμα και ρότορα, καθώς και αναβαθμισμένο πόμολο λαβής και ρουλεμάν 3+1 για πιο ομαλή απόδοση τύλιξης.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των μηχανισμών Catana FE είναι η σχεδίαση G-Free Body της Shimano, η οποία μετατοπίζει το κέντρο βάρους του μηχανισμού πιο κοντά στο καλάμι. Αυτός ο σχεδιασμός βοηθά στη μείωση της κούρασης κατά τη διάρκεια των πολλών ωρών ψαρέματος, μειώνοντας την προσπάθεια που απαιτείται για τη ρίψη και την ανάκτηση του τεχνητού.

Διαθέτουν επίσης το Σύστημα Διαχείρισης Γραμμής Προώθησης της Shimano, το οποίο βοηθά στη μείωση των περιστροφών και των μπερδεμάτων του νήματος κατά τη βολή και την ανάκτηση. Αυτό το σύστημα περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο χείλος μπομπίνας, γωνία κλίσης και ρολό για να διασφαλιστεί ότι η πετονιά απλώνεται ομαλά στο καρούλι και απελευθερώνεται ομαλά κατά τη βολή.

Παρά το γεγονός ότι είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή, οι τροχοί Catana FE δεν θυσιάζουν την απόδοση. Οι ψαράδες μπορούν να βασιστούν σε αυτούς για να βγουν στο νερό και να διασκεδάσουν, γνωρίζοντας ότι έχουν σχεδιαστεί με ποιότητα Shimano και προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα καρούλια Catana FE είναι κατάλληλα για μια ποικιλία εφαρμογών ψαρέματος, συμπεριλαμβανομένων περιβαλλόντων γλυκού και παράκτιου αλμυρού νερού.

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Η τεχνολογία G-Free Body έχει αναπτυχθεί για να μετατοπίζει το κέντρο βάρους του μηχανισμού πιο κοντά στο καλάμι. Μετακινώντας το κέντρο βάρους πιο κοντά στο χέρι του ψαρά, το G-Free Body συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και στη βελτίωση της άνεσης κατά τη χύτευση.

PESCAMAFIA product tech 2

Ο μηχανισμός έχει ένα ειδικό σχήμα δακτυλίου. Αυτό δημιουργεί ένα διορθωτικό αποτέλεσμα στο νήμα και επιτυγχάνει τόσο την καταστολή του προβλήματος του νήματος όσο και την απόδοση μακράς χύτευσης.

Από 58,00 Από 52,20

Από 58,00 Από 52,20
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.