ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ OKUMA AZORES

CODE EPM02001701087

117,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Ο Okuma Azores είναι κατασκευασμένος για σκληρή χρήση και αντοχή στο χρόνο προορισμένος να σας καλύψει σε ψάρεμα μεγάλων πελαγικών είτε από την ακτή είτε από το σκάφος, γενικότερα οπουδήποτε χρειάζεται να κάνετε βολές. Μιλάμε για ένα μεγάλο βαρύ μηχανισμό που κυκλοφορεί σε πάρα πολύ προσιτή τιμή και θα σας χαρίσει απίστευτες μάχες ακόμα και με μεγάλα τονοειδή. Θα σας βοηθήσει να πειραματιστείτε με μεγάλους πλάνους ακόμα και από την ακτή όμως θα σας δώσει και το κάτι παραπάνω και σε άλλους τύπους ψαρέματος όπως jigging από την βάρκα αλλά κυρίως φτιάχτηκε για να μπορεί να τα βάλει με γρήγορα πελαγικά που κυνηγάνε στον αφρό, όπου απαιτούνται πολλά μέτρα νήμα και πολλά φρένα ώστε να καταφέρετε να βγείτε νικητές από μία τέτοια μάχη.

Το θηριάκι της Okuma διαθέτει  ένα πανίσχυρο σύστημα φρένων, διπλής Ενέργειας – Dual force drag system που σας βοηθάει να τιθασέψετε ένα μεγάλο ψάρι. Τα φρένα του έχουν μικρορυθμίσεις ενώ το σώμα είναι μεγάλης αντοχής στην διάβρωση από το θαλασσινό αλάτι. Φέρει σύστημα αδιαβροχοποίησης φρένων HYDRO BLOCK και η πομπίνα του είναι φτιαγμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Ένα άλλο ωραίο γνώρισμα είναι η λαβή (knob) που διαθέτει όπου είναι Heavy Duty και το χερούλι επίσης από μασίφ αλουμίνιο.

 

  • Μασίφ, ανοδιωμένο pick up heavy duty
  • Χερούλι από μασίφ αλουμίνιο heavy duty

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο Gear Ratio Βάρος ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Φρένα Ανάκτηση
Z90S 5.4:1 726gr 350m/0,45mm 20kg 116.8

130,00 117,00

130,00 117,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.