Μηχανσιμός Okuma Aura

CODE EPM17001701533

23,40

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Οι μηχανισμοί Okuma Aura διακρίνονται για τον κομψό σχεδιασμό τους και τα μοντέρνα χρώματά τους. Η Okuma ενισχύει τους μηχανισμούς Aura με τεχνολογίες όπως η CFR και κάποια καλής ποιότητας εξαρτήματα που εξασφαλίζουν μια εξαιρετικά ομαλή λειτουργία.

Με τον Okuma Aura 2000 μπορείτε να κάνετε πολλά ψαρέματα από LRF, HRF και φυσικά ψάρεμα καλαμαριών αφού δεν είναι ένας γρήγορος μηχανισμός πράγμα που βοηθάει πολύ στο σωστό δούλεμα στα μεσογειακά νερά.  Αν είστε νέος ψαράς και ψάχνετε για καλής ποιότητας εξοπλισμό χωρίς να δαπανήσετε πολλά ευρώ, τότε ο μηχανισμός Aura είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Το Σύστημα Ελέγχου Βολών (LCS) της Okuma, κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο, διατηρεί το βάρος του μηχανισμού χαμηλά, προστατεύει από τη διάβρωση και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του μηχανισμού. Στην ίδια τιμή, είναι δύσκολο να βρείτε άλλο μηχανισμό που να προσφέρει τόσο υψηλές επιδόσεις και να ενσωματώνει αυτές τις προηγμένες τεχνολογίες. Επομένως, αν είστε λάτρης του spinning, ο μηχανισμός Okuma Aura αποτελεί αναμφίβολα την καλύτερη επιλογή για εσάς με λίγα χρήματα.

 

  • Εξαιρετικά οικονομική επιλογή
  • Χαμηλό βάρος
  • Ιδανικός για LRF αλλά και το ψάρεμα των καλαμαριών

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο Gear Ratio Βάρος ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Φρένα Ανάκτηση Ρουλεμάν
2000 4,8:1 190 gr 0,15 mm / 250 m 5,4 Kg 60,7cm 2

 

26,00 23,40

26,00 23,40
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.