ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ DAIWA SALTIGA SLOW JIGGING

CODE EPM02000205025

0,00570,60

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Ο μηχανισμός Saltiga slow  jigging της εταιρίας Daiwa, είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Με αδιάβροχο ρουλεμάν Mag Sealed και σύστημα οπισθέλκουσας ATD, αυτό το μοντέλο Saltiga είναι το πιο εξελιγμένο στην κατηγορία του. Με τη μίζα προς τα πίσω ένα εντυπωσιακό μέτρο νήματος ανά στροφή, αυτός ο μηχανισμός είναι τέλειος για αργή κίνηση σε βαθιά νερά. Το χαμηλό πόδι στο καρούλι σάς επιτρέπει να το περικλείετε στην παλάμη σας για πολύ ασφαλές κράτημα.

Το καρούλι μεγάλης χωρητικότητας σε συνδυασμό με μια ισχυρή, ομαλή έλξη σας κρατά τον έλεγχο στις σκληρές μάχες. Το Saltiga διαθέτει σύστημα γρήγορης αλλαγής καρουλιού και σύρσιμο με κλικ. Κάθε φορά που ένα ψάρι τρέχει, μπορείτε να ακούσετε τον κύλινδρο να κάνει κλικ και να πιάνετε τους κραδασμούς στο χέρι σας. Το μοντέλο αυτό διαθέτει μια εκτός κέντρου λαβή για καλύτερο κράτημα και για να βοηθήσει με τραντάγματα «μακράς πτώσης» όπου το δόλωμα ανασηκώνεται κατακόρυφα και στη συνέχεια χαμηλώνει αργά και πάλι προς τα κάτω.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τεχνολογία μεταφοράς ATD (Automatic Tournament Drive) με ηχητικό κλικ
  • Ρουλεμάν : 8 + 1 συμπεριλαμβανομένων 7 CRBB και 1 Mag Sealed
  • Σώμα και πλαϊνές πλάκες από μονοκόμματο αλουμίνιο
  • Καρούλι αλουμινίου
  • Λαβή αλουμινίου με 1 στρογγυλό πόμολο EVA Power
  • Λαβή αριστερά για δεξιόχειρα

Μοντέλο

Βάρος (gr) Νήμα (pe) Χωρητικότητα (m) Βάσει Νήματος Φρένα (kg) Ανάκτηση (cm)

Σχέση Ταχύτητας

10HL

405 2 300 8 100 6.4:1
15H 405 2 500 8 100

6.4:1

15HL

405 2 500 8 100 6.4:1
35N 550 3 400 10 119

6.4:1

35NH

550 3 400 10 119

6.4:1

35NHL

460 2 500 8 100

6.4:1

 

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Το λάδι MAGSEALED είναι ένα μαγνητικό λάδι που χρησιμοποιεί αεροδιαστημική τεχνολογία για να προστατεύει τα εξαρτήματα του καρουλιού και να εγγυάται την ομαλή περιστροφή.

 

Τα νέα ρουλεμάν MAGSEALED έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν περισσότερο από ποτέ. Οι μπάλες είναι εγκλωβισμένες σε ένα πλήρως αδιάβροχο ρουλεμάν. Ο εσωτερικός και ο εξωτερικός δακτύλιος μαγνητίζονται και ενώνονται με αδιάβροχο και σταθερό λάδι MAGSEALED. Το κλουβί λειτουργεί πιο ομαλά και προστατεύεται από ακαθαρσίες.

Αυτό σημαίνει ότι η αρχική απόδοση του κυλίνδρου θα διατηρηθεί επ’ αόριστον. Η ομαλότητα δεν συγκρίνεται με ένα αδιάβροχο βιομηχανικό ρουλεμάν: το λάδι MAGSEALED αφαιρεί την ανάγκη για άρθρωση, που σημαίνει ότι δεν θα ανιχνεύσετε καμία τριβή στον άνεμο. 

Αυτά τα ρουλεμάν MAGSEALED τοποθετούνται σε κάθε πλευρά του μηχανισμού μετάδοσης κίνησης στους κυλινδρικούς κυλίνδρους μας, ώστε να μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε με την παραμικρή περιστροφή της λαβής για βέλτιστη ομαλότητα περιέλιξης. Η ιδέα έχει μικροποιηθεί για να εφαρμόζεται στον κύλινδρο σε ορισμένους από τους κυλίνδρους μας.

PESCAMAFIA product tech 2

Η τεχνολογία MAGSEALED βασίζεται σε ένα μαγνητικό λάδι που αναπτύχθηκε από τη NASA. Αυτός ο υγρός σύνδεσμος χρησιμοποιήθηκε αρχικά για την εσωτερική λειτουργία των σκληρών δίσκων – παρέχοντας στεγανοποίηση από τη σκόνη αλλά όχι αδιαβροχοποίηση. Οι μηχανικοί της Daiwa ανέλαβαν την πρόκληση να δημιουργήσουν ένα αδιάβροχο λάδι, για να ελέγξουν την ένταση της μαγνητικής δύναμης. Αυτό χρειάστηκε εκατοντάδες δοκιμές με προσαρμογές σε επίπεδο micron! Η τεχνολογία έχει δοκιμαστεί στο νερό με τους κορυφαίους ειδικούς του κόσμου σε κάθε επιστημονικό κλάδο και έχει αποδώσει ένα αποδεδειγμένο κέρδος στην ομαλότητα της περιστροφής.

Συντήρηση του Mag Sealed μηχανισμού σας

Το εξαιρετικά τεχνικό λάδι Mag Sealed σταθεροποιείται σε μαγνητικό πεδίο και ως εκ τούτου δεν πρέπει να αναμιγνύεται με κανένα άλλο συστατικό, είτε είναι λάδι, γράσο ή διαλύτης. Μην ψεκάζετε ένα μέσο απελευθέρωσης ή λιπαντικό σε καρούλι με αυτήν την τεχνολογία.

Το σφραγισμένο λάδι συγκρατείται στη θέση του με μαγνητική δύναμη και δεν υποβαθμίζεται με την πάροδο του χρόνου, βελτιώνοντας έτσι την ομαλότητα και τη διάρκεια ζωής του καρουλιού. Μετά από κάθε συνεδρία, ιδανικά θέλετε να ξεπλένετε το μηχανισμό είτε με σκέτο νερό, είτε με ειδικό spray καθαρισμού (χωρίς ενισχυτή) και στη συνέχεια να το στεγνώνετε με ένα καθαρό πανί, έχοντας περιστρέψει τη λαβή για να τιναχτεί το υπερβολικό νερό.

Μόνο το After Sales Service της Daiwa έχει πρόσβαση στο αρχικό λάδι MagSealed, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο για γενική αγορά. Οι τεχνικοί της Daiwa είναι εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι για να χειρίζονται μηχανισμούς με αυτήν την τεχνολογία.

PESCAMAFIA product tech 3

Το φρένο A.T.D. διαθέτει δίσκους εμποτισμένους με ένα νέο ειδικό γράσο που βελτιστοποιεί την ενεργειακή απόδοση του φρένου. Αυτό το γράσο εξαιρετικής ποιότητας έχει περισσότερο κράτημα κατά την εκκίνηση, προσφέρει ένα πιο σταθερό και προοδευτικό φρένο. Ο κίνδυνος θραύσης στη μάχη ελαχιστοποιείται έτσι χάρη στην ακριβέστερη απόκριση του φρένου ATD, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε φάση της μάχης: εμπλέκεται ταχύτερα και πιο σταδιακά κατά την εκκίνηση και προσφέρει καλύτερη συγκράτηση στην καρδιά της μάχης. Προσαρμόζεται αυτόματα στους διαφορετικούς περιορισμούς σε κάθε φάση της μάχης, εξ ου και το όνομά του Automatic Tournament Drag.

Με το φρένο Daiwa ATD, να είστε έτοιμοι για πιο γαλήνιες, καλύτερα ελεγχόμενες μάχες.

Το κουμπί φρένου σφίγγεται με μεγαλύτερη ακρίβεια και η εσωτερική βάση του πηνίου ταιριάζει καλύτερα στον άξονα για να αφαιρεθεί η απόσταση όταν απελευθερωθεί το φρένο.

PESCAMAFIA product tech 4

Το αλουμίνιο είναι το πιο άκαμπτο υλικό συστατικό του μηχανισμού. Οι μηχανικοί της Daiwa έχουν επεξεργαστεί ειδικά το μέταλλο για να σχηματίσουν ένα βέλτιστοι μικρό-στρώμα από ανοξείδωτο αλουμίνιο.

PESCAMAFIA product tech 5

Αυτή είναι μια εξέλιξη του Digigear κατασκευασμένη με εργαλεία ακριβείας από C6191 marine bronze για ένα εργαλείο που είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και 1,6 φορές πιο σκληρό από το Dura αλουμίνιο.

PESCAMAFIA product tech 6

Το νέο σύστημα αντιστροφής εμπλέκεται υπό 4 φορές λιγότερη πίεση από ένα συμβατικό σύστημα.

Λιγότερα από 2 g είναι αρκετά για να ενεργοποιήσετε αυτό το σύστημα που ονομάζεται «Real Stopper», εξαλείφοντας κάθε επιστροφή στροφάλου και αυξάνοντας την ευαισθησία κατά μια εγκοπή.

PESCAMAFIA product tech 7

Το χαλύβδινο σωληνωτό “Touch Air Bail” SUS303 είναι 20% ισχυρότερο και έχει 13 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από μια συμπαγή ράβδο τιτανίου του ίδιου βάρους.

PESCAMAFIA product tech 8

Ολικός έλεγχος χύτευσης με μεγάλη απόσταση. Η δεύτερη γενιά της μαγνητικής έλξης της Daiwa.

To Magforce-Z ελέγχει έξυπνα την ένταση των μαγνητικών πεδίων σε όλο το cast για να μεγιστοποιήσει την απόσταση χύτευσης.

PESCAMAFIA product tech 9

Ένα σύστημα έλξης που παράγει έναν ήχο όταν το ψάρι μάχεται.

Ανακαλύψτε ξανά το clicker στους μηχανισμούς spinning και baitcasting για απαράμιλλη απόλαυση στο ψάρεμα.

PESCAMAFIA product tech 10

Για βέλτιστη ταχύτητα περιστροφής, το πινιόν στηρίζει το καρούλι μόνο με 2 ρουλεμάν υψηλής ακρίβειας.

PESCAMAFIA product tech 11

Ένα μηχανικό αντι-όπισθεν συμπληρώνει το τυπικό άπειρο αντίστροφο για να ενισχύσει τη μηχανική όταν ψαρεύετε δυνατά.

PESCAMAFIA product tech 12

Το φινίρισμα της μπομπίνας έχει ρετουσαριστεί για ευαισθησία και περιστροφή 10 φορές πιο ομαλή από το τυπικό.

PESCAMAFIA product tech 13

Βέλτιστο κράτημα του μηχανισμού στη μάχη, χάρη σε αυτόν τον έξυπνο, εργονομικό σχεδιασμό που φέρει το μηχανισμό πιο κοντά στο καλάμι.

PESCAMAFIA product tech 14

Σύστημα συμπλέκτη προστατεύεται από κάθε επαφή με αλάτι.

Από 0,00

Από 0,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.