ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ DAIWA PROREX LT

CODE EPM02000202096

239,40256,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Daiwa Prorex LT είναι ένας μηχανισμός ψαρέματος σχεδιασμένο για ψαράδες που χρειάζονται ένα ισχυρό και ανθεκτικό μηχανισμό για ψάρεμα σε διάφορες συνθήκες.

Το Prorex X LT είναι το θεμέλιο λίθο σε μια σειρά που καλύπτει όλες τις ανάγκες των θηρευτών σας. Εξοπλισμένο με ακριβή και προοδευτική έλξη ATD για να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο να βγείτε έξω στη μάχη. Διαθέτει εσωτερικό μηχανισμό υψηλής τεχνολογίας, γρανάζι κίνησης Digigear και ρότορα αέρα σε σχήμα τόξου για εκπληκτικά ομαλή και σταθερή περιέλιξη.

Διαθέτει ένα ελαφρύ και ανθεκτικό σώμα που είναι κατασκευασμένο από Zaion LT, ένα υλικό ρητίνης άνθρακα υψηλής πυκνότητας που είναι ανθεκτικό στη διάβρωση. Η λαβή του Daiwa Prorex LT είναι κατασκευασμένη από επεξεργασμένο αλουμίνιο, το οποίο είναι ανθεκτικό και παρέχει άνετο κράτημα.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • ATD έλξη
  • Ρουλεμάν: 5 + 1
  • Πολυανθρακικό σώμα και Air Rotor
  • Καρούλι αλουμινίου
  • Εξαιρετικά ελαφριά λαβή αλουμινίου

Μοντέλο

Βάρος (gr) Νήμα (pe) Χωρητικότητα (m) Βάσει νήματος Φρένα (kg) Ανάκτηση (cm)

Σχέση Ταχύτητας

2500 DXH

175 1 300 10 87

6.2:1

3000 DCXH

180 1.2 300 10 93

6.2:1

4000 DC

210 1.5 300 12 82

5.2:1

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Mια νέα ιδέα μικρογραφίας στη μηχανική τροχών Daiwa. Σύντομο για το Light and Tough , για το Léger et Robuste , αυτή η τεχνολογία LT παρουσιάζει νέα μεγέθη κυλίνδρων, μικρότερα και ισχυρότερα από ποτέ. Ο νέος τροχός ελέγχου Digigear, πλήρως επανασχεδιασμένος, είναι ενισχυμένος.
Το να ξεκινήσετε με ένα καρούλι LT σημαίνει να το υιοθετήσετε!

Οι μηχανικοί της Daiwa επικεντρώθηκαν στην εξάλειψη άσκοπων βαρέων εξαρτημάτων και σχημάτων διατηρώντας παράλληλα την αντοχή και τη χωρητικότητα του καρουλιού. Αυτή η εντελώς νέα σχεδίαση, συμπαγής με πιο ισχυρό κιβώτιο ταχυτήτων Digigear, δίνει στα καρούλια LT μας την καλύτερη αναλογία ελαφρότητας προς ισχύ.

Σύγκριση σημερινών μοντέλων. Balistic LT2500D: 180 γρ. Luvias 2510PE-H: 245g

Το Zaion και το DS5 είναι εξαιρετικά ανθεκτικά εξαρτήματα που προκύπτουν από την τεχνολογία άνθρακα που αναπτύχθηκε από την Daiwa. Αυτά τα εξαρτήματα άνθρακα κάνουν τον κύλινδρο ελαφρύτερο και ισχυρότερο από έναν τυπικό γραφίτη. Είναι 100% ανθεκτικά στη διάβρωση, ακόμη και στη θαλάσσια χρήση. Ελαφριά, ανθεκτικά και ανθεκτικά, αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα υλικά για τους τροχούς μας.

Σύγκριση υλικού για ειδική πυκνότητα

Με βάση τις ιδιότητες του Digigear, μελετήσαμε τη σχεδίαση ενός τροχού ελέγχου ισχυρότερο από ποτέ. Μελετήσαμε όλες τις πτυχές: διάμετρο, πάχος, σχήμα και μέγεθος των δοντιών. Πειραματιστήκαμε και δοκιμάσαμε τα πάντα λεπτομέρεια προς λεπτομέρεια, ρυθμίζοντας κάθε στοιχείο χειρουργικά.

Το αποτέλεσμα είναι ένα τεχνικό επίτευγμα όσον αφορά τη σταθερότητα.

Επανεξετάζοντας πλήρως το σχήμα, το μέγεθος και το πάχος του καρουλιού, αποκτήσαμε ένα εξαιρετικά ελαφρύ καρούλι αλουμινίου, πολύ πιο μπροστά από τα παλιά. Είναι ακόμη πιο ελαφρύ από το σημερινό Air Spool σε ABS, το οποίο βελτιώνει σημαντικά την ισορροπία του καρουλιού.

Σύγκριση σημερινών μοντέλων. Balistic LT2500D: 25g. Luvias 2510PE-H: 36g

Συνδυάζουμε πολλαπλές βελτιώσεις, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, όπως η εσωτερική κατασκευή του καρουλιού, ο άξονας, οι δίσκοι ή η επιφάνεια πέδησης για να βελτιώσουμε περαιτέρω τα πλεονεκτήματα του ATD.

Οι τροχοί LT υπερβαίνουν τα όρια της μέγιστης οπισθέλκουσας, ακόμη και με το μικρό τους μέγεθος και το μικρό τους βάρος. Σύγκριση σημερινών μοντέλων. LT2500: 10 κιλά. 2500: 7 κιλά

Διατηρώντας την κύρια εστίαση στην αντοχή στο ψάρεμα και στα επίπεδα διάρκειας ζωής, επεξεργαστήκαμε εκ νέου τη μανιβέλα. Η νέα σχεδίαση συμβάλλει στην ελαφρότητα του καρουλιού.

PESCAMAFIA product tech 2

Το φρένο ATD έχει δίσκους εμποτισμένους με νέο ειδικό γράσο που βελτιστοποιεί την ενεργειακή απόδοση του φρένου. Αυτό το γράσο εξαιρετικής ποιότητας έχει μεγαλύτερη πρόσφυση κατά την εκκίνηση, προσφέρει πιο σταθερό και προοδευτικό φρένο. Έτσι, ο κίνδυνος θραύσης στη μάχη ελαχιστοποιείται χάρη στην ακριβέστερη απόκριση του φρένου ATD, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε φάση του αγώνα: εμπλέκεται πιο γρήγορα και πιο σταδιακά κατά την εκκίνηση και προσφέρει καλύτερη συγκράτηση στην καρδιά του πάλη. Προσαρμόζεται αυτόματα στους διαφορετικούς περιορισμούς σε κάθε φάση του αγώνα, εξ ου και το όνομά του Automatic Tournament Drag.

Με το φρένο Daiwa ATD, να είστε έτοιμοι για πιο ήρεμους, καλύτερα ελεγχόμενους αγώνες.

Το σφίξιμο του πόμολο του φρένου είναι πιο ακριβές και η εσωτερική βάση της μπομπίνας εφαρμόζει καλύτερα στον άξονα για να εξαλείψει το παιχνίδι κατά την απελευθέρωση του φρένου. 

PESCAMAFIA product tech 3

Η ισορροπία, η στιβαρότητα και η ευαισθησία χαρακτηρίζουν το Air-Rotor.

Το τοξωτό προφίλ του, 15% ελαφρύτερο από έναν τυπικό ρότορα, προσφέρει βέλτιστη ρευστότητα περιστροφής και εξαλείφει τους κραδασμούς χάρη στο χαμηλότερο κέντρο βάρους.

Όταν ασκείται πίεση στους ρότορες, εμφανίζεται ένα σημείο αδυναμίας στο τυπικό σχήμα (σε κίτρινο και κόκκινο) καθώς ο Air Rotor απλώνει το φορτίο σε ολόκληρη την τοξωτή κατασκευή του.

PESCAMAFIA product tech 4

Ορισμένα πλαίσια και ρότορες Daiwa είναι κατασκευασμένα από Zaion, ένα αποκλειστικό υλικό που αποτελείται από υψηλής πυκνότητας υφασμένο άνθρακα, αντιδιαβρωτικό και ελαφρύτερο και ισχυρότερο από το μαγνήσιο.

Ο στόχος της τεχνολογίας Zaion ήταν να βρει ένα υλικό τόσο δυνατό όσο το μέταλλο και τόσο ελαφρύ όσο ο άνθρακας. Πράγματι, ένα πλαίσιο και ο ρότορας από αλουμίνιο αποτελούν εγγύηση αντοχής, ενώ το πολυανθρακικό είναι πιο περιζήτητο για την ελαφρότητά του.

Το ZAION αναμειγνύει αυτές τις δύο περιζήτητες ιδιότητες. Ενώ ο κανονικός άνθρακας αποτελείται από ρητίνη νάιλον 6-6 και 20% ίνες, το ZAION διαθέτει διπλάσιο όγκο από υφαντές ίνες άνθρακα υψηλής πυκνότητας. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό υλικό τόσο ανθεκτικό όσο το μαγνήσιο. Ένα πλαίσιο ZAION είναι 25% ελαφρύτερο από το ίδιο πλαίσιο μαγνησίου και 50% ελαφρύτερο από ένα πλαίσιο αλουμινίου!

PESCAMAFIA product tech 5

Αυτή η τεχνολογία είναι μια εξέλιξη του “Digigear” που επιτρέπει την ακριβή κατεργασία του τροχού ελέγχου παρέχοντάς του μια ανώτερη επιφάνεια επαφής, προκειμένου να αυξηθεί η ανθεκτικότητα και η ρευστότητα των μηχανικών.

PESCAMAFIA product tech 6

Το σύστημα Neo Cross-wrap επιτρέπει βελτιστοποιημένη περιέλιξη της γραμμής με διασταυρούμενες στροφές και καλύτερη έξοδο από τη γραμμή κατά τις φάσεις χύτευσης.

Αυτό είναι ένα από τα κλειδιά για την αποφυγή προβλημάτων με το κούνημα και το στρίψιμο της γραμμής.

PESCAMAFIA product tech 7

Το νέο σύστημα αντιστροφής εμπλέκεται υπό 4 φορές λιγότερη πίεση από ένα συμβατικό σύστημα.

Λιγότερα από 2 g είναι αρκετά για να ενεργοποιήσετε αυτό το σύστημα που ονομάζεται «Real Stopper», εξαλείφοντας κάθε επιστροφή στροφάλου και αυξάνοντας την ευαισθησία κατά μια εγκοπή.

PESCAMAFIA product tech 8

Τα τέλεια σημεία επαφής μεταξύ των ελικοειδών ή ευθύγραμμων δοντιών παρέχουν ενεργειακή απόδοση κοντά στο 99% και αθόρυβη περιστροφή. Τα τρένα με γρανάζια Daiwa προσφέρουν ανώτερη περιστροφική ρευστότητα.

PESCAMAFIA product tech 9

Ο σωληνωτός πόλος “Touch Air Bail” από χάλυβα SUS303 είναι 20% ισχυρότερος και διαρκεί 13 φορές περισσότερο από έναν συμπαγή στύλο τιτανίου του ίδιου βάρους.

PESCAMAFIA product tech 10

Αναπτύχθηκε από την Daiwa, ο κύλινδρος παραλαβής TB2 είναι κατεργασμένος για να διασφαλίζει τη βέλτιστη αποθήκευση της πετονιάς στο καρούλι όταν περιστρέφεται.

Αυτό το σύστημα μειώνει κατά 90% τον κίνδυνο συστροφής της γραμμής κατά την ανάκτηση.

PESCAMAFIA product tech 11

Η επιφάνεια περιέλιξης ενός κλασικού μπομπίνα είναι κυλινδρική, αυτή του ABS είναι κωνική και περιορίζει τον κίνδυνο περούκων. Επιπλέον, η σχεδίαση των χειλιών μειώνει την τριβή της γραμμής για να ενισχύσει τους γύψους.

Η νέα σχεδίαση ABSII είναι βελτιστοποιημένη για να ξεπερνά τις επιδόσεις σας στο casting.

PESCAMAFIA product tech 12

Αντιδιαβρωτικά ρουλεμάν υψηλής ποιότητας και αντοχής των οποίων η μακροζωία είναι 10 φορές μεγαλύτερη από ένα τυπικό ρουλεμάν.

Από 266,00 Από 239,40

Από 266,00 Από 239,40
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.