ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ DAIWA LEXA WN

CODE EPM02001701162

248,40

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Προσφέροντας στους ψαράδες θαλάσσης όλη τη δύναμη και τις επιδόσεις που περιμένουν από τη σειρά Lexa. Αυτό το Lexa WN είναι ένα στολίδι άνεσης και ελέγχου.

Διαθέτοντας πλαίσιο αλουμινίου και μαγνητικό φρένο MagForce, διαθέτει επίσης γυαλιστερή εμφάνιση με προσαρμοσμένη στρογγυλή λαβή μάχης Winn Grip. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το πάρετε στα χέρια σας για να επωφεληθείτε από το φρένο άνθρακα UTD που ενεργοποιεί 10 κιλά φρένου για αυταρχικούς και νικηφόρους αγώνες!

Ο Daiwa Lexa είναι ένας πρωτοποριακός μηχανισμός, οποίος ξεκίνησε την κατηγορία bait casting για την Daiwa και διατίθενται πλέον σε πολλές εκδόσεις, για τεχνικές όπως Slow Jigging και Tai Rubber.

Ο χαμηλού προφίλ Daiwa Lexa είναι πλέον διαθέσιμος σε έκδοση HD (Heavy Duty) για δυνατή χρήση. Ακόμη πιο σκληρός και εξοπλισμένος με ανοξείδωτα γρανάζια και άξονα κίνησης, διαθέτει 6+1 ρουλεμάν κατά της διάβρωσης (CRBB). Οι νέοι Lexa διαθέτουν γρήγορο Λόγο Μεταβολής και ισχυρά, απόλυτα γραμμικά φρένα UTD, τα οποία αποδίδουν 10kg αντίστασης (12kg για το μέγεθος 400), έτοιμα να αντισταθούν και στα πιο δύσκολα θηράματα.

Η λαβή είναι από αντιολισθητικό υλικό EVA και έτοιμη για να ασκήσει μεγάλες δυνάμεις σε μεγάλα θηράματα. Τα μοντέλα με την ένδειξη “P”, διαθέτουν μονή, αριστερή μανιβέλα Power Handle, με αντιολισθητικό υλικό EVA, στην οποία μπορείτε να ασκήσετε δύναμη.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

  • Δισκόφρενο άνθρακα με τεχνολογία UTD
  • Ρουλεμάν: 6 + 1 συμπεριλαμβανομένων 2 CRBB
  • Σκελετός και φλάντζα αλουμινίου
  • Πηνίο αλουμινίου
  • Μονή μανιβέλα αλουμινίου με μεγάλη προσαρμοσμένη αντιολισθητική λαβή
  • Αριστερή μανιβέλα (για δεξιόχειρες)

Μοντέλο

Βάρος (gr) Πετονιά (mm) Χωρητικότητα (m) Βάσει Νήματος Φρένα (kg) Ανάκτηση (cm)

Σχέση Ταχύτητας

300 HSL-P

320 0.28 180 10 84

7:1

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Πιο ισχυρό σύστημα πέδησης μάχης με νέους δίσκους πέδησης αντίστασης που εξαλείφουν το τράνταγμα για δύναμη και ακρίβεια.

PESCAMAFIA product tech 2

Ακαμψία αλουμινίου

Τα εξαρτήματα αλουμινίου είναι τα πιο σκληρά. Η επεξεργασία που εφαρμόζεται σε αυτό το μέταλλο από μηχανικούς της Daiwa επιτρέπει τον βέλτιστο σχηματισμό ενός μικρο-στρώματος από ανοξείδωτο αλουμίνιο.

PESCAMAFIA product tech 3

Το νέο σύστημα αντιστροφής εμπλέκεται υπό 4 φορές λιγότερη πίεση από ένα συμβατικό σύστημα.

Λιγότερα από 2 g είναι αρκετά για να ενεργοποιήσετε αυτό το σύστημα που ονομάζεται «Real Stopper», εξαλείφοντας κάθε επιστροφή στροφάλου και αυξάνοντας την ευαισθησία κατά μια εγκοπή.

PESCAMAFIA product tech 4

Το χαλύβδινο σωληνωτό “Touch Air Bail” SUS303 είναι 20% ισχυρότερο και έχει 13 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από μια συμπαγή ράβδο τιτανίου του ίδιου βάρους.

PESCAMAFIA product tech 5

Αυτή η μανιβέλα έχει ένα τοξωτό προφίλ που φέρνει τις λαβές πιο κοντά στο κενό.

Αποτελέσματα: λιγότερη ταλάντευση κατά το στρίψιμο, κέρδος ενέργειας για πιο ισχυρή ανάκτηση.

PESCAMAFIA product tech 6

Ένα μηχανικό αντι-όπισθεν συμπληρώνει το τυπικό άπειρο αντίστροφο για να ενισχύσει τη μηχανική όταν ψαρεύετε δυνατά.

276,00 248,40

276,00 248,40
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.