ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ DAIWA LAGUNA LT 2020

CODE EPM02000202187

63,0078,30

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η σειρά μηχανισμών Laguna της Daiwa είναι μια καλά αναγνωρισμένη σειρά περιστρεφόμενων τροχών που έχουν πρόσφατα ενημερωθεί με την ιδέα LT (Light & Tough) και μια υψηλής τεχνολογίας Automatic Tournament Drag (ATD), καθιστώντας τους ακόμη πιο προσιτές και ευέλικτους από πριν.

Η ιδέα LT έχει να κάνει με τη μείωση του βάρους του μηχανισμού διατηρώντας την του, και αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και προηγμένων τεχνικών κατασκευής. Το αποτέλεσμα είναι ένα καρούλι που είναι ελαφρύ και εύκολο στο χειρισμό, αλλά και αρκετά σκληρό για να χειριστεί τις κακουχίες του ψαρέματος σε γλυκό ή αλμυρό νερό.

Το Automatic Tournament Drag (ATD) είναι ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό των Laguna, το οποίο επιτρέπει ομαλές και ακριβείς ρυθμίσεις της έλξης κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ασχολείστε με ψάρια σκληρής μάχης, καθώς επιτρέπει στον ψαρά να ασκήσει τη σωστή πίεση για να κουράσει το ψάρι χωρίς να διακινδυνεύσει το σπάσιμο της πετονιάς ή του νήματος.

Τα Laguna είναι διαθέσιμα σε μια σειρά μεγεθών από 1000 έως 6000, καθιστώντας τα κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ψαρέματος, από ελαφρύ ψάρεμα γλυκού νερού έως ψάρεμα αλμυρού νερού βαρέως τύπου. Είναι αρκετά ευέλικτα για να χειρίζονται διάφορα θέλγητρα και δολώματα και είναι εξοπλισμένα με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, όπως ρουλεμάν από ανοξείδωτο χάλυβα και επεξεργασμένη λαβή αλουμινίου για ομαλή και αξιόπιστη απόδοση.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σύστημα φρένων ATD
  • Ρουλεμάν: 2 + 1
  • Σώμα και ρότορας από πολυανθρακικό DS4
  • Καρούλι αλουμινίου
  • Λαβή αλουμινίου
TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Mια νέα ιδέα μικρογραφίας στη μηχανική τροχών Daiwa. Σύντομο για το Light and Tough , για το Léger et Robuste , αυτή η τεχνολογία LT παρουσιάζει νέα μεγέθη κυλίνδρων, μικρότερα και ισχυρότερα από ποτέ. Ο νέος τροχός ελέγχου Digigear, πλήρως επανασχεδιασμένος, είναι ενισχυμένος.
Το να ξεκινήσετε με ένα καρούλι LT σημαίνει να το υιοθετήσετε!

Οι μηχανικοί της Daiwa επικεντρώθηκαν στην εξάλειψη άσκοπων βαρέων εξαρτημάτων και σχημάτων διατηρώντας παράλληλα την αντοχή και τη χωρητικότητα του καρουλιού. Αυτή η εντελώς νέα σχεδίαση, συμπαγής με πιο ισχυρό κιβώτιο ταχυτήτων Digigear, δίνει στα καρούλια LT μας την καλύτερη αναλογία ελαφρότητας προς ισχύ.

Σύγκριση σημερινών μοντέλων. Balistic LT2500D: 180 γρ. Luvias 2510PE-H: 245g

Το Zaion και το DS5 είναι εξαιρετικά ανθεκτικά εξαρτήματα που προκύπτουν από την τεχνολογία άνθρακα που αναπτύχθηκε από την Daiwa. Αυτά τα εξαρτήματα άνθρακα κάνουν τον κύλινδρο ελαφρύτερο και ισχυρότερο από έναν τυπικό γραφίτη. Είναι 100% ανθεκτικά στη διάβρωση, ακόμη και στη θαλάσσια χρήση. Ελαφριά, ανθεκτικά και ανθεκτικά, αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα υλικά για τους τροχούς μας.

Σύγκριση υλικού για ειδική πυκνότητα

Με βάση τις ιδιότητες του Digigear, μελετήσαμε τη σχεδίαση ενός τροχού ελέγχου ισχυρότερο από ποτέ. Μελετήσαμε όλες τις πτυχές: διάμετρο, πάχος, σχήμα και μέγεθος των δοντιών. Πειραματιστήκαμε και δοκιμάσαμε τα πάντα λεπτομέρεια προς λεπτομέρεια, ρυθμίζοντας κάθε στοιχείο χειρουργικά.

Το αποτέλεσμα είναι ένα τεχνικό επίτευγμα όσον αφορά τη σταθερότητα.

Επανεξετάζοντας πλήρως το σχήμα, το μέγεθος και το πάχος του καρουλιού, αποκτήσαμε ένα εξαιρετικά ελαφρύ καρούλι αλουμινίου, πολύ πιο μπροστά από τα παλιά. Είναι ακόμη πιο ελαφρύ από το σημερινό Air Spool σε ABS, το οποίο βελτιώνει σημαντικά την ισορροπία του καρουλιού.

Σύγκριση σημερινών μοντέλων. Balistic LT2500D: 25g. Luvias 2510PE-H: 36g

Συνδυάζουμε πολλαπλές βελτιώσεις, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, όπως η εσωτερική κατασκευή του καρουλιού, ο άξονας, οι δίσκοι ή η επιφάνεια πέδησης για να βελτιώσουμε περαιτέρω τα πλεονεκτήματα του ATD.

Οι τροχοί LT υπερβαίνουν τα όρια της μέγιστης οπισθέλκουσας, ακόμη και με το μικρό τους μέγεθος και το μικρό τους βάρος. Σύγκριση σημερινών μοντέλων. LT2500: 10 κιλά. 2500: 7 κιλά

Διατηρώντας την κύρια εστίαση στην αντοχή στο ψάρεμα και στα επίπεδα διάρκειας ζωής, επεξεργαστήκαμε εκ νέου τη μανιβέλα. Η νέα σχεδίαση συμβάλλει στην ελαφρότητα του καρουλιού.

Σύγκριση σημερινών μοντέλων. Balistic LT2500: 11,6 g. Luvias 2510PE-H: 17g

PESCAMAFIA product tech 2

Το φρένο ATD έχει δίσκους εμποτισμένους με νέο ειδικό γράσο που βελτιστοποιεί την ενεργειακή απόδοση του φρένου. Αυτό το γράσο εξαιρετικής ποιότητας έχει μεγαλύτερη πρόσφυση κατά την εκκίνηση, προσφέρει πιο σταθερό και προοδευτικό φρένο. Έτσι, ο κίνδυνος θραύσης στη μάχη ελαχιστοποιείται χάρη στην ακριβέστερη απόκριση του φρένου ATD, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε φάση του αγώνα: εμπλέκεται πιο γρήγορα και πιο σταδιακά κατά την εκκίνηση και προσφέρει καλύτερη συγκράτηση στην καρδιά του πάλη. Προσαρμόζεται αυτόματα στους διαφορετικούς περιορισμούς σε κάθε φάση του αγώνα, εξ ου και το όνομά του Automatic Tournament Drag.

Με το φρένο Daiwa ATD, να είστε έτοιμοι για πιο ήρεμους, καλύτερα ελεγχόμενους αγώνες.

Το σφίξιμο του πόμολο του φρένου είναι πιο ακριβές και η εσωτερική βάση της μπομπίνας εφαρμόζει καλύτερα στον άξονα για να εξαλείψει το παιχνίδι κατά την απελευθέρωση του φρένου. 

PESCAMAFIA product tech 3

Το νέο σύστημα αντιστροφής εμπλέκεται υπό 4 φορές λιγότερη πίεση από ένα συμβατικό σύστημα.

Λιγότερα από 2 g είναι αρκετά για να ενεργοποιήσετε αυτό το σύστημα που ονομάζεται «Real Stopper», εξαλείφοντας κάθε επιστροφή στροφάλου και αυξάνοντας την ευαισθησία κατά μια εγκοπή.

Από 70,00 Από 63,00

Από 70,00 Από 63,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.