Μηχανισμός Daiwa Bg Spin

CODE EPM02001701043

151,20165,60

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Daiwa BG Spin είναι ένα μηχανάκι ψαρέματος υψηλής απόδοσης που έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται σκληρές μάχες και να παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία ψαρέματος. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του είναι ο τεράστιος μηχανισμός μετάδοσης κίνησης Digigear, ο οποίος παρέχει αυξημένη ισχύ και ροπή ενώ διατηρεί μια ομαλή και ακριβή λειτουργία. Το εργαλείο είναι ψηφιακά σχεδιασμένο και κομμένο για να προσφέρει μέγιστη αντοχή και ανθεκτικότητα, καθιστώντας το κατάλληλο για το χειρισμό μεγάλων και σκληρά μαχόμενων ψαριών.

Το σώμα του καρουλιού είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το οποίο είναι γνωστό για τις ελαφριές και στιβαρές του ιδιότητες. Αυτό το υλικό διασφαλίζει ότι το καρούλι μπορεί να αντέξει τις πιο δύσκολες συνθήκες, ενώ παρέχει ένα άνετο και αξιόπιστο κράτημα. Επιπλέον, το σώμα από αλουμίνιο συμβάλλει στη μείωση της κάμψης και της συστροφής κατά τη διάρκεια του αγώνα, επιτρέποντας στον ψαρά να έχει καλύτερο έλεγχο πάνω στα ψάρια.

Το σύστημα έλξης δίσκου άνθρακα ATD είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το Daiwa BG Spin από άλλους μηχανισμούς ψαρέματος. Αυτό το σύστημα παρέχει εξαιρετική απόδοση έλξης και προσαρμοστικότητα, επιτρέποντας στους ψαράδες να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις έλξης τους ώστε να ταιριάζουν στις συνθήκες ψαρέματος και τον τύπο του ψαριού που στοχεύουν. Το σύστημα φρένων ATD χρησιμοποιεί μια στοίβα από ροδέλες άνθρακα για να παρέχει ομαλή και σταθερή πίεση έλξης, ακόμη και κατά τη διάρκεια παρατεταμένων μαχών.

Το καρούλι του Daiwa BG Spin κάθεται σε ένα ποιοτικό ρουλεμάν που διασφαλίζει την ομαλή και σταθερή έλξη. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά στη μείωση της συστροφής και του μπερδέματος του νήματος, διασφαλίζοντας ότι ο ψαράς έχει μια πιο ευχάριστη και παραγωγική εμπειρία ψαρέματος.

Τέλος ο μηχανισμός διαθέτει Air Rotor με αεροδυναμικό προφίλ τόξου που διατηρεί το καρούλι ισορροπημένο κατά το στρίψιμο. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά στη μείωση των κραδασμών και των ταλαντώσεων, με αποτέλεσμα την ομαλή και πιο αποτελεσματική λειτουργία. 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τεχνολογία έλξης ATD με δίσκους άνθρακα
  • Ρουλεμάν: 6+ 1
  • Σώμα αλουμινίου και πολυανθρακικό Air Rotor
  • Καρούλι αλουμινίου
  • Μονοκόμματη λαβή αλουμινίου

 

Μοντέλο

Βάρος (gr) Νήμα (pe) Χωρητικότητα (m) Βάσει Νήματος Φρένα (kg) Ανάκτηση (cm)

Σχέση Ταχύτητας

2500

265 2 155 6 84

5.6:1

3000

305 2 185 6 95

5.6:1

4000

405 2.5 240 8 101

5.7:1

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Το φρένο ATD έχει δίσκους εμποτισμένους με νέο ειδικό γράσο που βελτιστοποιεί την ενεργειακή απόδοση του φρένου. Αυτό το γράσο εξαιρετικής ποιότητας έχει μεγαλύτερη πρόσφυση κατά την εκκίνηση, προσφέρει πιο σταθερό και προοδευτικό φρένο. Έτσι, ο κίνδυνος θραύσης στη μάχη ελαχιστοποιείται χάρη στην ακριβέστερη απόκριση του φρένου ATD, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε φάση του αγώνα: εμπλέκεται πιο γρήγορα και πιο σταδιακά κατά την εκκίνηση και προσφέρει καλύτερη συγκράτηση στην καρδιά του πάλη. Προσαρμόζεται αυτόματα στους διαφορετικούς περιορισμούς σε κάθε φάση του αγώνα, εξ ου και το όνομά του Automatic Tournament Drag.

Με το φρένο Daiwa ATD, να είστε έτοιμοι για πιο ήρεμους, καλύτερα ελεγχόμενους αγώνες.

Το σφίξιμο του πόμολο του φρένου είναι πιο ακριβές και η εσωτερική βάση της μπομπίνας εφαρμόζει καλύτερα στον άξονα για να εξαλείψει το παιχνίδι κατά την απελευθέρωση του φρένου. 

PESCAMAFIA product tech 2

Η ισορροπία, η στιβαρότητα και η ευαισθησία χαρακτηρίζουν το Air-Rotor.

Το τοξωτό προφίλ του, 15% ελαφρύτερο από έναν τυπικό ρότορα, προσφέρει βέλτιστη ρευστότητα περιστροφής και εξαλείφει τους κραδασμούς χάρη στο χαμηλότερο κέντρο βάρους.

Όταν ασκείται πίεση στους ρότορες, εμφανίζεται ένα σημείο αδυναμίας στο τυπικό σχήμα (σε κίτρινο και κόκκινο) καθώς ο Air Rotor απλώνει το φορτίο σε ολόκληρη την τοξωτή κατασκευή του.

PESCAMAFIA product tech 3

Τα εξαρτήματα από κράμα αλουμινίου HardBodyz είναι τα πιο σκληρά. Η Daiwa engineering αναπτύσσει εξαιρετικά ακριβή και συμπαγή σχέδια.

PESCAMAFIA product tech 4

Το γρανάζι Digigear II προσφέρει μια ευρύτερη μορφή όσον αφορά τα ελικοειδή δόντια και τον ατσάλινο τροχό για αυξημένη ρευστότητα και μακροζωία.

PESCAMAFIA product tech 5

Το σύστημα Neo Cross-wrap επιτρέπει βελτιστοποιημένη περιέλιξη της γραμμής με διασταυρούμενες στροφές και καλύτερη έξοδο από τη γραμμή κατά τις φάσεις χύτευσης.

Αυτό είναι ένα από τα κλειδιά για την αποφυγή προβλημάτων με το κούνημα και το στρίψιμο της γραμμής.

PESCAMAFIA product tech 6

Το νέο σύστημα αντιστροφής εμπλέκεται υπό 4 φορές λιγότερη πίεση από ένα συμβατικό σύστημα.

Λιγότερα από 2 g είναι αρκετά για να ενεργοποιήσετε αυτό το σύστημα που ονομάζεται «Real Stopper», εξαλείφοντας κάθε επιστροφή στροφάλου και αυξάνοντας την ευαισθησία κατά μια εγκοπή.

PESCAMAFIA product tech 7

Τα τέλεια σημεία επαφής μεταξύ των ελικοειδών ή ευθύγραμμων δοντιών παρέχουν ενεργειακή απόδοση κοντά στο 99% και αθόρυβη περιστροφή. Τα τρένα με γρανάζια Daiwa προσφέρουν ανώτερη περιστροφική ρευστότητα.

PESCAMAFIA product tech 8

Αναπτύχθηκε από την Daiwa, ο κύλινδρος παραλαβής TB2 είναι κατεργασμένος για να διασφαλίζει τη βέλτιστη αποθήκευση της πετονιάς στο καρούλι όταν περιστρέφεται.

Αυτό το σύστημα μειώνει κατά 90% τον κίνδυνο συστροφής της γραμμής κατά την ανάκτηση.

PESCAMAFIA product tech 9

Η επιφάνεια περιέλιξης ενός κλασικού μπομπίνα είναι κυλινδρική, αυτή του ABS είναι κωνική και περιορίζει τον κίνδυνο περούκων. Επιπλέον, η σχεδίαση των χειλιών μειώνει την τριβή της γραμμής για να ενισχύσει τους γύψους.

Η νέα σχεδίαση ABSII είναι βελτιστοποιημένη για να ξεπερνά τις επιδόσεις σας στο casting.

PESCAMAFIA product tech 10

Ένα μηχανικό αντι-όπισθεν συμπληρώνει το τυπικό άπειρο αντίστροφο για να ενισχύσει τη μηχανική όταν ψαρεύετε δυνατά.

Από 168,00 Από 151,20

Από 168,00 Από 151,20
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.