Μηχανισμός Crazee Bait Cast Sw 150

CODE EPM02001701091

95,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Παρουσιάζουμε το Crazee Baitcasting SW150, έναν μηχανισμό που ξεχωρίζει από άλλους στην κατηγορία του. Η Alpha Tackle σχεδίασε το SW150 έχοντας κατά νου έναν συγκεκριμένο σκοπό, να ανοίξει την πόρτα στα εξαιρετικά ελαφριά στυλ ψαρέματος και να χρησιμεύσει ως απαραίτητη προσθήκη σε καλάμια που μπορεί να μην έχουν τη βέλτιστη απόδοση με βαρύτερα μοτέρ baitcasting.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Crazee SW150 είναι η ρηχή μπομπίνα του, που το καθιστά ιδανικό για ψάρεμα micro jigging. Επομένως, εάν είστε λάτρης των στυλ Ultra Light Jigging, Tenya ή Tai Rubber, η επιλογή του σωστού εργαλείου γίνεται μια σαφής και απλή απόφαση.

Το Alpha Tackle Crazee SW150 ενσωματώνει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για ένα στιβαρό μηχανισμό baitcasting. Το ανθεκτικό στη διάβρωση σώμα και τα μέρη του εξασφαλίζουν μακροζωία και ανθεκτικότητα ακόμη και σε σκληρά περιβάλλοντα με θαλασσινό νερό. Το πλαίσιο του κυλίνδρου έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται απαιτητικές μάχες με ευκολία, παρέχοντας την απαραίτητη δύναμη και σταθερότητα. Το ισχυρό σύστημα γραναζιών εξασφαλίζει ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία, επιτρέποντας ακριβή έλεγχο κατά τη διάρκεια έντονων μαχών. Επιπλέον, το Power Handle με ένα πόμολο μεγάλου μεγέθους δίνει τη δυνατότητα στους ψαράδες να ασκούν τη μέγιστη ισχύ όταν χρειάζεται, παρέχοντας εξαιρετικό έλεγχο στις αλιευτικές τους προσπάθειες. Για να βελτιώσει περαιτέρω την ομαλή απόδοσή του, το Crazee SW150 είναι εξοπλισμένο με ρουλεμάν 5+1, και έχει μαγνητικά φρένα για μέγιστη απόδοση.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ελαφριά, ρηχή, διάτρητη μπομπίνα
  • Μαγνητικά φρένα
  • Αντιολισθητική λαβή EVA

 

Μοντέλο

Βάρος (gr) Νήμα (pe) Χωρητικότητα (m) Βάσει Νήματος Φρένα (kg) Ανάκτηση (cm) Σχέση Ταχύτητας

SW150

202 1 200 6 70

7.0:1

 

95,00

95,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.