Μηχανισμός Banax Ionix SW 108B

CODE EPM02001020000

146,70

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

O Banax Ionix είναι ένας μηχανισμός bait casting που βάση των χαρακτηριστικών του είναι μια ιδανική επιλογή για light τεχνικές όπως το tairubber και το micro jigging.Παρά το μικρό του μέγεθος διαθέτει πολύ δυνατό ορειχάλκινο γρανάζι που μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπους και στις πιο απαιτητικές μάχες. Άλλο ένα χαρακτηριστικό που το κάνει ιδανικό για δύσκολες μάχες είναι τα 8κιλα φρένα που διαθέτει σε συνδυασμό με τις μικρορυθμίσεις .H banax αναφέρει και στις τεχνολογίες του τον μοναδικό ήχο που παράγουν τα φρένα κατά την μάχη.Το σώμα του είναι ελαφρύ και δυνατό ,εξαιρετικά ανθεκτικό στις στρεβλώσεις κατά την μάχη με ένα δυνατό θήραμα.Ο Ionix είναι πολύ ανθεκτικός και στην διάβρωση , αυτό τον καθιστά στους μηχανισμούς που μπορούμε να κρατήσουμε στο οπλοστάσιο μας για πολύ καιρό απροβλημάτιστα.

Αν και μικρός σε μέγεθος ο Banax Ionix χωράει τα απαιτούμενα μέτρα νήματος ώστε να μας καλύπτει άψογα στα ψαρέματά μας.Τα 8 ρουλεμάν που διαθέτει τον κάνουν πολύ ομαλό και ευχάριστο κατά την λειτουργία του.Τέλος είναι είναι πολύ ελαφρύς για το μεγεθός του. Ένα εξαιρετικά ξεκούραστο εργαλείο που μας επιτρέπει να ψαρεύουμε όλη μέρα.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά μαζί με την ποιότητα κατασκευής του δικαιολογούνται απόλυτα αφού ο μηχανισμός είναι κατασκευασμένος στην Korea.Με άλλα λόγια ίσως μια από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του για το κόστος του.

 

Ταχύτητα Βάρος Ρουλεμάν Φρένα Χωτητικότητα
5.3:1 213gr 8 9kg 0.24mm/200m
TECH
PESCAMAFIA product tech 1
Ultra Alloy Frame Structure

  • Ανθεκτικό και δυνατό σώμα
  • Πολύ ελαφρύ
  • Αντοχή στην διάβρωση
PESCAMAFIA product tech 2
Micro Settings

Συνολικά 8 ρυθμίσεις , 4 για πετονιά και 4 για νήμα.

PESCAMAFIA product tech 3
Dual Break Mechanisms

3 τύποι απο 6 διακοπτάκια ειναι τοποθετημένοι για τέλειο ρύθμισμα.Τα κιτρινα ειναι για light βολες ,τα μπλε για μεσαίες και τα κοκκινα για δυνατές.

 

PESCAMAFIA product tech 4
Brass Gear

Ο μηχανισμός διαθέτει πολυ δυνατό ορειχάλκινο γρανάζι και κύριο άξονα με δομή διαχωρισμού για καλύτερες βολές.

PESCAMAFIA product tech 5
Drag Click Sound System

Διαθέτει πολύ δυνατά φρένα για το μέγεθός του 8kg.Τα φρένα είναι σχεδιασμένα ώστε να παράγουν πιο δυνατό ήχο κατα την μάχη.

163,00 146,70

163,00 146,70
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.