Σιλικόνη Magbite MBW07 Vacuum Ring

CODE EPM14001404156

9,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Οι σιλικόνες Magbite MBW07 Vacuum Ring, απευθύνονται στους φίλους του Light Rock Fishing αφού είναι εξειδικευμένες σιλικόνες με μοναδικά χαρακτηριστικά  διαθέτουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που τις καθιστούν εξαιρετική επιλογή και εκτός των άλλων είναι κατασκευασμένες στην Ιαπωνία πράγμα που τις κάνει πολύ προσεγμένες και αποτελεσματικές. Το σώμα τους διαθέτει εγκοπές, προκαλώντας δονήσεις κατά την κίνησή τους που αντιλαμβάνονται οι κοντινοί θηρευτές όπως τα κοκκάλια που έχουν πολύ καλά ανεπτυγμένη αυτή την αίσθηση. Κατά το δούλεμά τους δημιουργείται ρεαλιστική κίνηση είτε βρίσκονται κατά το στάδιο της βύθισης είτε τις δουλεύουμε με το καλάμι μας. Οι σιλίκόνες Magbite εμποτίζονται με αμινοξέα που τις κάνουν ανεπανάληπτες και στο θέμα της οσμής.

Έχουν μια ειδική σύνθεση που εκπέμπει οσμή και γεύση που προσελκύει όλων των ειδών τα ψάρια. Έτσι, αν η πρώτη επίθεση δεν έχει επιτυχία, υπάρχει πιθανότητα για επιπλέον επιθέσεις αν συνεχίσετε να την δουλεύετε! Το λεπτό σώμα τους είναι ιδανικό αν τις παντρέψουμε με μολυβοκεφαλές ενώ κατά κύριο λόγο όταν τις δουλεύουμε απευθυνόμαστε κυρίως σε κοκκάλια μελανούρια και γενικά ενεργά ψάρια που αρέσκονται να τρώνε στην αφρουδιά, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και το χτύπημα ενός μεγάλο σαργού ή τσιμπούρας. Είναι επίσης κατάλληλες για το ψάρεμα λαβρακιών σε πολυψαρεμένα λιμάνια.

 

  • Πολύ ελκυστική κίνηση και δονήσεις που παράγονται κατά το παίξιμο με το καλάμι μας
  • Ιδιαίτερη οσμή και γεύση που προσελκύει και το πλέον δύσπιστο ψάρι
  • Ιδανικές για κοκκάλια και μελανούρια

 

9,00

9,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.