ΚΕΦΑΛΗ TAIRUBBER OWNER CHANGE UP

CODE EPM20001701005

8,0011,70

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η κεφαλή Tai Rubber της Owner  Change Up είναι μία πολύ αποδοτική κεφαλή με πολλά πλεονεκτήματα που την έχουν αγαπήσει πολύ οι λάτρεις της τεχνικής του Tai Rubber. Φυσικά είναι τεχνολογίας Free Slide πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να γλιστράει στο παράμαλλο και να αφήνει πίσω την τρέσα να ψαρεύει πράγμα πολύ αποδοτικό αφού τότε είναι η στιγμή που παίρνουμε τα περισσότερα strikes. Με το που πέσει η κεφαλή κάτω στη συνέχεια ακολουθεί σιγά σιγά η τρέσα την καθοδική της πορεία με συνέπεια να δελεάζει τα αρπακτικά της περιοχής. Ουσιαστικά αυτή η πολύ αστραφτερή κεφαλή δημιουργεί το εφέ της προσέλκυσης των ψαρών και στη συνέχεια η τρέσα αναλαμβάνει δράση.

Το ιδιαίτερο σχήμα της μολυβοκεφαλής μειώνει κατά πολύ τις αντιστάσεις ενώ η ελαφρώς κεκλιμένη γωνία δημιουργεί μία παλμική κίνηση όταν την μαζεύουμε με αποτέλεσμα να δουλεύει εξαιρετικά σε ρεύματα δίνοντας  κίνηση και ζωντάνια στην τρέσα μας. Είναι διαθέσιμη σε πολλούς χρωματισμούς από χρυσό, ασημί μέχρι glow που την κάνουν μία από τις καλύτερες και πιο αποδοτικές κεφαλές στο χώρο του Tai Rubber.

 

  • Διαθέσιμες σε 45, 80, 100, 120 και 150 γραμμάρια
  • Ελαφρώς ανοιχτή γωνία που δίνει στην τρέσα κίνηση
  • Το σχήμα της μειώνει πολύ τις τριβές και μπορεί και δουλεύει άνετα

 

 

 

Από 8,00

Από 8,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.