ΚΑΣΕΤΙΝΑΚΙ MEIHO LURE GAME CASE J

CODE EPM09000914019

5,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Εξαντλημένο

DETAILS

Το κασετινάκι της Meiho Lure Game Case J είναι μια εξαιρετικά λειτουργική και ελαφριά θήκη για διάφορα αξεσουάρ ψαρέματος όπως minnow, jigs και φυσικά σιλικονούχα η οποία είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του λάτρη του LRF και του Ajing. Με το λεπτό πάχος της μόλις 18 χιλιοστά, αυτή η θήκη χωράει άνετα μικρά τεχνητά δολώματα,  προσφέροντας τους προστασία και οργάνωση.

Χωράει ακόμα και στην πίσω τσέπη του παντελονιού αφού είναι απίστευτα λεπτή, προσφέροντας ευκολία μεταφοράς και πρόσβασης στα αγαπημένα σας δολώματα. Τα ενσωματωμένα διαχωριστικά επιτρέπουν τη διαμόρφωση διαφορετικών τμημάτων για τα δολώματα σας, ενώ η επεξεργασμένη επιφάνεια του καπακιού αποτρέπει το κολλήματος των δολωμάτων σιλικόνης επάνω. Με τη Meiho Lure Game Case J, μπορείτε να έχετε τα αγαπημένα σας δολώματα πάντα οργανωμένα, προστατευμένα και έτοιμα για το επόμενο ψάρεμα. Περιλαμβάνονται 6 αναιρούμενα διαχωριστικά

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.