Κασετίνα Meiho Versus VS-3020 NDM

CODE EPM09000925005

8,43

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

2 σε απόθεμα

DETAILS

Η κασετίνα Meiho Versus VS-3020 NDM είναι μια πρακτική και πολυλειτουργική λύση για την αποθήκευση και την οργάνωση του αλιευτικού εξοπλισμού σας. Με διαστάσεις 25.5x19x6 εκατοστά που την καθιστούν ιδανική για τον ψαρά που ψάχνει να έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ στην ευρεία επιφάνεια της.

Η κασετίνα διαθέτει αρκετά διαχωριστικα, τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε και να προσαρμόσετε στο μέγεθος που επιθυμείτε, προσφέροντας έτσι εξαιρετική ευελιξία στον τρόπο που θα οργανώσετε τον εξοπλισμό σας. Μπορείτε να διαχωρίσετε τα διάφορα αξεσουάρ, τα δολώματα, τα μεταλλικά αντικείμενα και τα εργαλεία με τον δικό σας τρόπο, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε ό,τι χρειάζεστε πάντα στη διάθεσή σας.

Η κασετίνα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό, το οποίο προστατεύει τον εξοπλισμό σας από τις καιρικές συνθήκες και τις φυσικές φθορές. Επιπλέον, διαθέτει ασφαλή κλείσιμο που διατηρεί τον εξοπλισμό σας ασφαλή και προστατευμένο. Με την κασετίνα Meiho Versus VS-3020 NDM, μπορείτε να έχετε τον αλιευτικό σας εξοπλισμό πάντα οργανωμένο και έτοιμο για δράση κάθε φορά που βγαίνετε στο νερό.

Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.