ΚΑΣΕΤΙΝΑ MEIHO VERSUS VS-1200 ND

CODE EPM09000927176

7,57

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

1 σε απόθεμα

DETAILS

Η κασετίνα Meiho Versus VS-1200 ND είναι μια στιβαρή και λειτουργική λύση για την αποθήκευση και την οργάνωση του αλιευτικού σας εξοπλισμού. Με διαστάσεις 25.5x19x4 που την καθιστούν πρακτική για τον ψαρά που αναζητά μια αξιόπιστη κασετίνα για τα αγαπημένα του δολώματα και αξεσουάρ.

Η κασετίνα διαθέτει αρκετά διαχωριστικά, που μπορείτε να προσαρμόσετε στο μέγεθος που επιθυμείτε, προσφέροντας έτσι εξαιρετική ευελιξία στον τρόπο που θα οργανώσετε τον εξοπλισμό σας. Μπορείτε να διαχωρίσετε τα μεταλλικά αντικείμενα και τα αξεσουάρ με τον δικό σας τρόπο, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε ό,τι χρειάζεστε πάντα στη διάθεσή σας.

Η κασετίνα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό, το οποίο προστατεύει τον εξοπλισμό σας από τις καιρικές συνθήκες και τις φυσικές φθορές. Επιπλέον, διαθέτει ασφαλές κλείσιμο που διατηρεί τον εξοπλισμό σας ασφαλή και προστατευμένο. Με την κασετίνα Meiho Versus VS-1200 ND, μπορείτε να έχετε τον αλιευτικό σας εξοπλισμό πάντα οργανωμένο και έτοιμο για δράση κάθε φορά που βγαίνετε στο νερό.

Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.