Κασετίνα Meiho Rungun Case 3010W-1 RD

CODE EPM09001701486

14,09

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Εξαντλημένο

DETAILS

Μια διπλής όψεως κασετίνα από την Meiho παρέχει δύο διαφορετικές λύσεις αποθήκευσης. Από τη μία πλευρά, διαθέτει αφρώδες υλικό με σχισμές που είναι ιδανικές για την ασφαλή φύλαξη τεχνητών δολωμάτων. Από την άλλη πλευρά, παρέχει θήκες με πολλά αποσπώμενα διαχωριστικά, κατάλληλα για την ταξινόμηση και την αποθήκευση διάφορων αντικειμένων.

Η κασετίνα της Meiho RUNGUN CASE 3010W-1 RD προσφέρει δύο πρακτικές επιλογές αποθήκευσης. Από τη μία πλευρά, διαθέτει μαλακό αφρώδες υλικό με αυλάκια για την ασφαλή τοποθέτηση τεχνητών δολωμάτων. Από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνει θήκες με πολλά αφαιρούμενα διαχωριστικά, που είναι κατάλληλες για την ταξινόμηση και αποθήκευση διάφορων αντικειμένων.

Αυτή η κασετίνα διαθέτει επίσης ένα μεγάλο, εύκολο στη χρήση κούμπωμα και ένα καπάκι με ανάγλυφο σχέδιο “Worm Slit”, το οποίο αποτρέπει την κόλληση των σιλικόνων δολωμάτων στο καπάκι και την ενδεχόμενη φθορά τους.

 

  • Διαστάσεις: 20.5×14.5×4 cm
  • Διπλής όψης
  • Αναιρούμενα διαχωριστικά για την αποθήκευση αντικειμένων

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.