ΚΑΛΑΜΙ XESTA SLOW EMOTION CORK LIMITED

CODE EPM01000116043

560,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

To ΧESTA SLOW EMOTION CORK LIMITED είναι ένα καλάμι με μήκος 1.93 που καλύπτει απόλυτα ένα μεγάλο εύρος του Slow Jigging στα νερά μας. Με δύναμη Medium και ένα Βlank πολύπλευρο που μας δίνει πολλές ευκαιρίες στις ανακτήσεις μας με πλάνους, θα λέγαμε πως είναι μια τέλεια λύση για το Slow Jigging στην Ελλάδα. Με βάρος μόλις 142 γραμμάρια μπορεί να διαχειριστεί νήματα μέχρι PE 2 και να κάνει την μεγάλη διαφορά με λεπτότερα νήματα αφού είναι ικανό να συγκρατήσει πολύ μεγάλα θηράματα.

Κατά το Strike είναι ικανό να ασκήσει την πλήρη δύναμη που θέλετε την στιγμή εκείνη αφού δεν κάνει περιττές παραβολές και έτσι θεωρείτε ένα πολύ safe καλάμι για τα νερά μας και για πλήθος θηραμάτων.

Το B644 είναι ένα τυπικό μοντέλο που ελέγχει πλάνους έως 250g, σχεδιασμένο με παραβολικό κωνικό carbon για να υποστηρίζει διάφορες τάσεις και σοκ κατά τα χτυπήματα τν ψαριών και μιλάμε πιο συγκεκριμένα για τα strike. Είναι εύκαμπτα και έχουν γρήγορη επαναφορά ωστέ να μπορούν να προσελκύσουν τα ψάρια με το γλυκό χτύπημα και το άμεσο κάρφωμα. Μπορεί άνετε να τα βάλει με μαγιάτικα και φυσικά ψάρια του βυθού όπως μαύρα και κόκκινα.

  • Power: Medium
  • Μπορεί να διαχειριστεί νήματα μέχρι pe2
  • Παραβολικό κωνικό carbon

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο Μήκος (cm)/ Στελέχη Βάρος (gr) Jig.Wt (gr) Line (PE)

Power

B644

1.93 / 2 142 Jig Ave250g Max 2

Medium

560,00

560,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.