Καλάμι Xesta Light Game Rod Black Star 2nd Generation Mobile S69 Trip Friction

CODE EPM01001701124

460,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

1 σε απόθεμα

DETAILS

To Χesta Light Game Black Star 2nd Generation Mobile 69 Τrip Friction είναι εξαιρετικά ευέλικτο καλάμι LRF που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από τον στόχο σας.. Με άλλα λόγια είναι ένα πολυεργαλείο για να ψαρέψετε από σαφρίδια μέχρι πελαγικά ακόμα και ψάρια στον πυθμένα όπως τσιπούρες και σαργούς. Διαθέτει πολύ ευαίσθητη μύτη για ψάρεμα με μολυβοκεφαλές που θέλετε να έχετε την τέλεια αίσθηση αλλά παίζει το ίδιο καλά πλάνους και minnow.

Η Xesta με αυτό το καλάμι πέτυχε κάτι που είναι πολύ δύσκολο..Να δέσει τέλεια όλο το εύρος των ψεύτικων δολωμάτων, από τα κλασσικά σκληρά τεχνητά με τα minnows τα sinking pencils αλλά ακόμα και topwater τεχνητά μέχρι τις λατρεμένες μας, πολύ μικρές σιλικόνες. Όταν πάρουμε το strike και καρφώσουμε το καλάμι παίρνει μια όμορφη καμπύλη η οποία όμως μας δίνει δύναμη να πιέσουμε το αλίευμα χωρίς να είναι τσίχλα το καλάμι. Η Xesta πέτυχε ένα τέλειο αποτέλεσμα για καλάμι πολλών χρήσεων.

Mπορεί τώρα ένα travel καλάμι να πετυχαίνει σε όλες αυτές τις κατηγορίες; Κι όμως είναι δυνατόν! Πρόκειται για μια Premium επιλογή που μπορεί ένας έμπειρος ψαράς να εκμεταλλευτεί στο έπακρο ενώ ένας αρχάριος θα δεθεί μαζί του και θα ξετυλίξουν παρέα το κουβάρι του LRF

  • Φοβερά δυνατό
  • Ευαίσθητη μύτη
  • Ανταπεξέρχεται σε όλα τα τεχνητά δολώματα εξίσου καλά

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (cm)/ Στελέχη Μήκος κλειστού (cm) Βάρος (gr) C.W. (gr) Line (PE)

Βlank

S69 2,05m/ 5 49 87 0.2~10 0.15-0.6

Tubular

 

 

 

Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.