Καλάμι Xesta Black Star 2nd Generation S83 Distance Scape

CODE EPM01001701098

460,00

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

6 σε απόθεμα

DETAILS

Το XESTA BLACK STAR 2ND GENERATION S83 DISTANCE SCAPE είναι o μεγάλος αδερφός του S78 Multi Performer. Ουσιαστικά είναι ίδιο καλάμι με ανεβασμένο c.w. 1.5g – 20g και μεγαλύτερο μήκος. Προσανατολίζεται δηλαδή  στο Light Game με φοβερά χαρακτηριστικά όπως την ευαισθησία και την δύναμη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως για ψάρια του βυθού λόγω του ότι είναι ελαφρύ αλλά πολύ δυνατό καλάμι αλλά και σε αφρόψαρα όπως σαφρίδια, κοκκάλια, τονοειδή όπως παλαμίδες – ντάσκες σε λογικά μεγέθη φυσικά που μπορεί να χτυπήσουν τα πλανάκια μας ακόμα και σαργούς και τσιπούρες. Η πολύ λεπτή μύτη (tip) του καλαμιού είναι έτσι φτιαγμένη για να νιώθετε και την παραμικρή τσιμπιά στις σιλικόνες σας. Είναι ένα tubular καλάμι που όταν πιάσετε κάτι θα πάρει μια φοβερή παραβολή πολύ σωστά κατανεμημένη αλλά θα σας δώσει όλη τη σιγουριά να πιέσετε το αλίευμά σας.

Τα χαρακτηριστικά που δημιουργούν αυτό το φοβερό σύνολο στο S83 DISTANCE SCAPE είναι το μήκος του στο 2.51 που χαρίζει φοβερές βολές για καλάμι Light Game. Το C.W. του που είναι 1.5γρ – 20γρ αρκετά ανοιχτό δηλαδή, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τις διατομές που χειρίζεται οι οποίες είναι PE 0.2 – 1.2.

Mπορεί να διαχειριστεί από μια μολυβοκεφαλή 2.5 γραμμαρίων έως ένα πλάνο 15-17 γραμμαρίων. Όπως μαρτυρά και το όνομά του ( DISTANCE SCAPE ) είναι ένα καλάμι με φοβερή βολή που κάνει για πάρα πολλές δουλειές και θα σας συντροφεύσει σε πλήθος ψαρεμάτων στο Light Game. Aπό μολυβοκεφαλές με σιλικόνες, πλανάκια, minnows, sinking pencils ακόμα και τεχνητά αφρού όπως WTD τεχνητά και Poppers.

Κατά την μάχη με ένα ωραίο ψάρι θα το δείτε να λυγίζει αλλά δεν χάνετε την αίσθηση του control πάνω στο αλίευμα σε καμία περίπτωση αφού μπορείτε να το διαχειριστείτε άψογα ακόμα και αν είναι μεγάλου μεγέθους. Είναι ένα πανάλαφρο καλάμι παντός χρήσης χωρίς όμως κάπου να υστερεί και αυτό είναι το μεγαλύτερο προτέρημά του.

  • Ελαφρύ αλλά πολύ δυνατό
  • Πολυμορφικό όσο ν’ αφορά τους τύπους τεχνητών (σιλικόνες, πλάνους, minnows, topwaters)
  • Φοβερή δύναμη

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (cm)/ Στελέχη Βάρος (gr) C.W. (gr) Line (PE) Βase diameter (cm) Carbon %
S83 Distance Scape Tubular tip 2.51/ 2 98 1.5-20 0.2-1.2 10.4

99

Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.