ΚΑΛΑΜΙ TAILWALK MANBIKA II

CODE EPM01000107054

350,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής του Tailwalk Manbika ii είναι η τεχνολογία περιτύλιξης Χ, η οποία ενισχύει το κάλυμμα με πρόσθετα στρώματα από ανθρακονήματα. Αυτό βοηθά στην αύξηση της αντοχής του καλαμιού, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό στις στροφές και τις κάμψεις κατά τη διάρκεια μιας μάχης με ένα ισχυρό ψάρι.

Μια άλλη σημαντική πτυχή του Manbika είναι τα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ του, όπως οι οδηγοί της σειράς Fuji K με δαχτυλίδια Sic. Αυτοί οι οδηγοί έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την τριβή του νήματος κατά τη ρίψη και την ανάκτηση, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της απόστασης και της ακρίβειας βολής. Η θέση μηχανισμού Fuji Kogyo DPS είναι επίσης μια ωραία πινελιά, καθώς παρέχει ασφαλές και άνετο κράτημα για την μπομπίνα.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, το καλάμι αυτό έχει σχεδιαστεί για Heavy Shore Jigging, η οποία είναι μια τεχνική ψαρέματος που περιλαμβάνει τη ρίψη βαριών πλάνων και τεχνητών από την ακτή και την ανάκτησή τους με τρόπο που μιμείται την κίνηση του φυσικού θηράματος. Η εξαιρετικά βαριά δράση του μοντέλου Manbika το καθιστά ιδανικό για τη στόχευση μεγάλων και ισχυρών ψαριών.

Συνολικά, το Tailwalk Manbika είναι ένα καλάμι ψαρέματος υψηλής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σοβαρών ψαράδων που θέλουν να πιάσουν μεγάλα ψάρια από την ακτή. Η ισχυρή και ανθεκτική κατασκευή του, τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και η εξαιρετική απόδοση το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για Heavy Shore Jigging.

 

Μοντέλο

Μήκος (m) Στελέχη Βάρος (gr) Action (gr) Μήκος μεταφοράς (m)

Οδηγοί

100 XH

3,05 2 365 MAX 100 1,55

9

100 XXH

3,35 2 430 MAX 150 1,75

9

350,00

350,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.