Καλάμι Sim Jigging Series Zoga

CODE EPM01000111007

80,4088,70

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το καλάμι Sim Jigging Series Zoga είναι φτιαγμένο ειδικά για τις ανάγκες των Ελλήνων ψαράδων. Η εταιρεία SIM παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά καλαμιών που καλύπτει ευρέως τις απαιτήσεις, προσφέροντας παράλληλα ανταγωνιστική τιμή. Ένα από τα προϊόντα που ξεχωρίζει είναι το Zoga, ένα καλάμι δύο στελεχών, κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό carbon υψηλής πυκνότητας, σχεδιασμένο ειδικά για ψάρεμα με ζόκα και κοντοφύλακα, καθώς και για vertical ψαρέματα όπως υποδηλώνει το όνομά του.

Το Zoga διαθέτει ανθεκτική κατασκευή και παραβολική δράση, ενώ η λαβή του είναι σχεδιασμένη με σκανδάλη και ενισχυμένους δετούς οδηγούς υψηλής ποιότητας, εξοπλισμένους με κεραμικό ζιρκόνιο. Ελαφρύ και εντυπωσιακό στην εμφάνισή του, το Zoga προσφέρει μια ξεκούραστη εμπειρία ψαρέματος και είναι διαθέσιμο σε μια προσιτή τιμή, επιτρέποντας στους ψαράδες να απολαύσουν την τεχνική τους χωρίς άγχος.

 

  • Πολύ δυνατό καλάμι ιδανικό για ζόκα και κοντοφύλακα
  • Οδηγοί υψηλής ποιότητας
  • Σκανδάλη για απόλυτο έλεγχο
  • Πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (cm) Bάρος (gr) Jig. W. Μήκος κλειστού
1.7 135 150 – 300 116
2.2 190 150 – 300 166

Από 80,40

Από 80,40
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.