Καλάμι Shimano Sustain Bx Spinning

CODE EPM01000104092

315,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το καλάμι Shimano Sustain Bx Spinning είναι ένα ευέλικτο καλάμι σχεδιασμένο με συνολικό μήκος 2.69μ καθιστώντας το ιδανικό για τεχνικές spinning όπως Spinning με Waders. Παρα το μέτριο μήκος του είναι ικανό να προσφέρει απίστευτη απόδοση σε μακρινές ρίψεις ενώ αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε λεπτές διατομές νημάτων θα δουλέψει άρτια αφού η διαχείριση των οδηγών κάνμει το νήμα να περνάει ομαλά με ελάχιστη τριβή. Όσον αφορά το C.W. κυμαίνεται από 14 έως 42 γραμμάρια, εξασφαλίζοντας έτσι μια ευρεία ποικιλία επιλογών για τους ψαράδες από τεχνητά επιφανείας, minnow, σιλικόνες.

Η δράση τους είναι Extra Fast, εξασφαλίζοντας άψογο έλεγχο του τεχνητού από τον ψαρά, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την πραγματοποίηση μακρινών βολών με ακρίβεια ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Οι εξαιρετικής ποιότητας οδηγοί Fuji K-Type, η Ci4+ βάση του μηχανισμού και η σχεδιασμένη με EVA αντιολισθητική λαβή του δημιουργεί ένα εξαιρετικό σύνολο. Η ολοκαίνουργια σειρά Sustain προσφέρει όλα όσα απαιτούν οι πιο σύγχρονες τεχνικές ψαρέματος, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών Spinner.

 

  • Φοβερή δράση εξασφαλίζοντας μεγάλη πολυμορφικότητα
  • Ανώτερη ποιότητα κατασκευής
  • Ιδανικό για minnow, topwater, και σιλικόνες

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (cm) Bάρος (gr) C.W. Δράση Μήκος κλειστού
2.69 160 14 – 42 Εxtra Fast 138.6

315,00

315,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.