Καλάμι Shimano Ocea Jigger Infinity

CODE EPM01000116124

610,00650,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Ocea Jigger Infinity αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο ποιοτικές σειρές καλαμιών που έχει παράξει ποτέ η Shimano για την τεχνική του Slow Jigging. Με το βάρος στην λειτουργικότητά του φτιάχτηκε ένα κορυφαίο καλάμι. Κατά τη διάρκεια των έντονων χτυπημάτων, το Ocea Jigger Infinity έχει σχεδιαστεί με ευαίσθητη κορυφή που παρέχει πληροφορίες, ενώ ο λεπτός αλλά δυνατός κορμός του εξασφαλίζει απρόσκοπτη πίεση σε περίπτωση που χρειαστεί να ασκηθεί σε ένα μεγάλο αλίευμα. Η κατανομή της έντασης από την κορυφή έως τη λαβή εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο του πλάνου κατά τη διάρκεια της μάχης.

Αυτό που κάνει εντύπωση σε εκείνον που θα το πιάσει στα χέρια του είναι το έντονα λεπτό προφίλ και η αυξημένη αντοχή λόγω της τεχνολογίας Nanopitch. Η αναβαθμισμένη σειρά περιλαμβάνει νέου τύπου λαβές με φελλό, βελτιωμένο blank και οδηγούς X Guide, ενισχύοντας την ποιότητα του καλαμιού. Με τις τεχνολογίες Spiral X και Hi-Power X, το καλάμι προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε τεχνικές Long Fall και Slow Pitch Jigging, ενώ οι οδηγοί Fuji K εξασφαλίζουν αξιόπιστη λειτουργία σε κάθε καλάμι της σειράς Ocea Jigger Infinity.

 

  • Μοναδική λειτουργικότητα
  • Απίστευτη ποιότητα κατασκευής
  • Άκρως βελτιωμένο blank

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (cm) Mήκος μεταφοράς (cm) Bάρος (gr) Βάρος πλάνου Μηχανισμός Οδηγοί Στελέχη P.E.
1.96 1.96 129 80 – 180 Baitcasting 12 1 Max 1.5

Από 610,00

Από 610,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.