Καλάμι Shimano Fx Xt Lrf

CODE EPM01000103208

38,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Shimano FX XT LRF (Light Rock Fishing) είναι μια παραλλαγή της σειράς spinning καλάμι Shimano FX που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ψάρεμα με πολύ λεπτά εργαλεία και τεχνητά. Είναι ιδανικό για ψαράδες που θέλουν να στοχεύσουν μικρότερα είδη ψαριών, όπως η τσιπούρα, οι σαργοί, το λαβράκι κι άλλα είδη, στα παράκτια νερά.

Όπως το τυπικό Shimano FX, το FX XT LRF είναι κατασκευασμένο από ένα ισχυρό τεμάχιο άνθρακα XT30, με την προσθήκη fiberglass για επιπλέον ακαμψία. Αυτός ο συνδυασμός υλικών παρέχει εξαιρετική ευαισθησία, αντοχή και ανθεκτικότητα, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για το ελαφρύ ψάρεμα.

Η δράση χύτευσης του FX XT LRF έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφριά και να ανταποκρίνεται, καθιστώντας ευκολότερη την αίσθηση των δαγκωμάτων και την ακριβή ρίψη σε ρηχά νερά. Το καλάμι είναι επίσης σχεδιασμένο με γρήγορη δράση, που παρέχει περισσότερη δύναμη και έλεγχο κατά τη διάρκεια της μάχης με ένα ψάρι.

Το Shimano FX XT LRF είναι συμβατό με τον αντίστοιχο μηχανισμό FX, το οποίο παρέχει ομαλή και αξιόπιστη απόδοση. Η λαβή είναι καλυμμένη με υλικό EVA, είναι άνετη και εύκολη στο πιάσιμο, ακόμα και όταν τα χέρια σας είναι βρεγμένα.

Συνολικά, το Shimano FX XT LRF είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ψαράδες που θέλουν ένα ποιοτικό ελαφρύ καλάμι ψαρέματος χωρίς να σπάσουν τα όρια. Ο συνδυασμός της δύναμης, της ευαισθησίας και της δράσης, το καθιστούν μια αξιόπιστη και ευέλικτη επιλογή για τη στόχευση μικρότερων ειδών ψαριών στα παράκτια ύδατα.

 

Μοντέλο

Μήκος (m) Στελέχη Βάρος (gr) Action (gr) Μήκος μεταφοράς (cm)

Οδηγοί

FXUL

2,11 2 121 1-11 115

6

38,00

38,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.