Καλάμι Shimano Bassterra Seabass

CODE EPM01000104090

90,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Καλάμι Shimano Bassterra Seabass είναι η οικονομική αλλά ποιοτική πρόταση της Shimano για την τεχνική του Spinning και πιο συγκεκριμένα για το ψάρεμα κυρίως του λαβρακιού. Η εταιρία κατασκεύασε αυτό το καλάμι με έναν μοναδικό τρόπο συγκεκριμένα για τα νερά της Μεσογείου. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν το Spinning και αναζητούν προηγμένο εξοπλισμό χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μια περιουσία.

Φυσικά και το blank είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από υλικό Carbon φέροντας και μία πρωτοποριακή τεχνολογία της Ιαπωνικής εταιρίας με την ονομασία Diaflash που χαρίζει ασύγκριτη ευελιξία και απόλυτη αντοχή, διατηρώντας ταυτόχρονα την ελαφρότητά τους. Εκτός από την ευελιξία και αντοχή όμως το καλάμι ενισχύεται και στο θέμα βολής. Η καινοτόμος κατασκευή, τους επιτρέπει την αποτελεσματική χρήση τόσο με σκληρά τεχνητά όσο και σε σιλικόνες.

Στη σειρά θα βρούμε ανοξείδωτους οδηγούς ανθεκτικούς στη διάβρωση και τις τούφες. Το καλάμι διαθέτει και πολύ καλής ποιότητας αντιολισθητικό υλικό EVA, ενώ η βάση του μηχανισμού είναι τύπου VSS. Συνολικά είναι ένα πολύ καλό blank που έρχεται σε πάρα πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει στον λάτρη του spinning. Φυσικά δεν είναι ένα καλάμι μόνο για λαβράκια αλλά ένα καλάμι για πλήθος θηραμάτων από λούτσους μέχρι γοφάρια, λίτσες ακόμα και για την χρήση μικρών πλάνων αν στοχεύετε τα πελαγικά

 

  • Πολύ ποιοτικό στο οικονομικό εύρος που βρίσκεται
  • Μοναδική δράση που εξειδικεύεται στο ψάρεμα λαβρακιών
  • Δουλεύει και σκληρά τεχνητά και σιλικόνες

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (cm) Bάρος (gr) C.W. Δράση Οδηγοί
2.74 160 12 – 38 Moderate Fast 8

100,00 90,00

100,00 90,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.