ΚΑΛΑΜΙ SAVAGE GEAR SGS8 PRECISION LURE SPECIALIS

CODE EPM01000103196

341,99404,99

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Savage Gear SGS8 Precision Lure Specialis είναι μια σειρά από καλάμια ψαρέματος που έχουν σχεδιαστεί για βολές μεγάλης απόστασης και ακριβείας με τεχνητά από την ακτή. Οι ράβδοι είναι φτιαγμένες με γρήγορες κωνικές ίνες άνθρακα Toray που ενσωματώνουν τις νέες ίνες T1100G, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν βελτιωμένη ευαισθησία και απόκριση. Η χρήση αυτών των υλικών κάνει τα καλάμια δυνατά και ελαφριά, δίνοντας στους ψαράδες τη δυνατότητα να πετούν σε μεγαλύτερες αποστάσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών των καλαμιών είναι η χρήση των κορυφαίων οδηγών πλαισίου τιτανίου Torzite της Fuji. Αυτοί οι οδηγοί έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την τριβή και να παρέχουν μέγιστο έλεγχο του νήματος, με αποτέλεσμα ομαλότερες και μακρύτερες ρίψεις. Τα δακτυλίδια Fuji που χρησιμοποιούνται στις ράβδους είναι επίσης υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας ασφαλές και άνετο κράτημα.

Το Savage Gear SGS8 Precision Lure Specialis έχει δοκιμαστεί εκτενώς από τον κατασκευαστή, με χιλιάδες ώρες που δαπανώνται στην ακτή σε διάφορες συνθήκες. Αυτή η δοκιμή οδήγησε σε καλάμια που προσφέρουν κορυφαία απόδοση με σκληρά δολώματα, μαλακά τεχνητά, σιλικόνες και πλάνους, όλα αυτά ενώ προσφέρουν απίστευτη ισορροπία και αίσθηση.

Συνολικά, το Savage Gear SGS8 Precision Lure Specialis είναι ένα καλάμι ψαρέματος υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο για ψαράδες που απαιτούν το καλύτερο σε απόδοση, ακρίβεια και άνεση. Είτε είστε έμπειρος ψαράς είτε αρχάριος, αυτά τα καλάμια θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε το παιχνίδι του ψαρέματος σας στο επόμενο επίπεδο.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

•T1100G Toray carbon, με επένδυση Toray 40T και 4Cross wraping
•Fuji Titanium Torzite K-guides
•Fuji Custom VSSD16+TVSK16 carbon
•Άνετες λαβές EVA
•Deluxe τσάντα μεταφοράς EVA με διπλό φερμουάρ και 2 υφασμάτινα λουριά

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Σύστημα οδηγού ελέγχου πηνίου, σχεδιασμένο για βολές μεγάλων αποστάσεων με ποιοτικά νήματα.

PESCAMAFIA product tech 2

Blanks που παράγονται με αυθεντικό Toray Carbon υψηλού συντελεστή, που είναι ανώτερο σε αντοχή, ελαστικότητα και απόδοση.

PESCAMAFIA product tech 3

Οι ράβδοι με DLRS είναι εξοπλισμένες με παξιμάδι κουκούλας διπλής ασφάλισης για να εξασφαλίσουν ότι το καρούλι παραμένει σταθερά συνδεδεμένο με τη ράβδο.

PESCAMAFIA product tech 4

Τα καθίσματα μηχανισμού VTS I είναι κατασκευασμένα από υλικό ενισχυμένο με γραφίτη που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, ισχυρό και ελαφρύ, καθώς και να σας προσφέρει φανταστική μετάδοση κραδασμών.

PESCAMAFIA product tech 5

Μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί άνθρακα νανοκράματος Torayca T1100G για να μειώσει το συνολικό βάρος του ακατέργαστου και να αυξήσει τη δύναμή του, την αντίσταση θραύσης, την ικανότητα ρίψης και τον έλεγχο καρφώματος.

PESCAMAFIA product tech 6

Ένα σύστημα ενίσχυσης που βασίζεται σε ένα ισχυρό τύλιγμα τεσσάρων αξόνων, που εφαρμόζεται στο κάτω τμήμα ή σε ολόκληρο το τεμάχιο που ενισχύει την ισχύ έλξης και βελτιώνει την ταχύτητα και την ευαισθησία ανάκτησης.

PESCAMAFIA product tech 7

Οι ράβδοι με SRS είναι εξοπλισμένες με ένα παραδοσιακό κάθισμα μηχανισμών, καθιστώντας τις κατάλληλες για μηχανισμούς περιστροφικού τυμπάνου.

PESCAMAFIA product tech 8

Ανώτερη αίσθηση του δολώματος, σχεδόν αδύνατο μικρό βάρος και εξαιρετικά γρήγορη απόκριση. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που παρέχουν τα κενά με 40T Toray άνθρακα. Οι ράβδοι υψηλής απόδοσης με TCS40 είναι πολύ τεχνικοί, με αυξημένη ικανότητα χύτευσης και μεγάλα αποθέματα ισχύος.

PESCAMAFIA product tech 9

Το DuraCoat Gloss είναι μια ειδική γυαλιστερή διαφανής επίστρωση που επιτυγχάνει τους τρεις βασικούς μας στόχους: αισθητική, ανθεκτικότητα και βάρος.

PESCAMAFIA product tech 10

Η λαβή του καλαμιού είναι κατασκευασμένη από υλικό EVA σε σκληρότητα 90, το οποίο προσφέρει εξαιρετική αντοχή στις γρατσουνιές, ενώ διατηρεί ένα άνετο και ασφαλές κράτημα.

Από 341,99

Από 341,99
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.