ΚΑΛΑΜΙ SAVAGE GEAR SGS6 ALL-AROUND

CODE EPM01001701117

233,99260,99

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το καλάμι SGS6 all around της Savage Gear απευθύνεται στον μέσο αλιέα του Spinning που ενδιαφέρεται για κάτι ποιοτικό, συγκριτικά με την σειρά SGS2, η οποία είναι πιο οικονομική και περισσότερο για κάποιον αρχάριο αλιέα.

Τα καλάμια Savage Gear SGS6 All Round έχουν σχεδιαστεί για χρήση κάθε είδους τεχνητού δολώματος. Είτε ψαρεύετε με σιλικόνες, ή σκληρά τεχνητά, υπάρχει ένα καλάμι Savage Gear με το κατάλληλο Casting Weight για το ψάρεμά σας.

Είναι σχεδιασμένη όλη η σειρά SGS2 για ψάρεμα στα νερά της Μεσογείου.

Το στήσιμο των δαχτυλιδιών έχει γίνει με στόχο το τέλειο στρώσιμο του νήματος πάνω στο blank, ούτως ώστε να εκμεταλλευόμαστε από άκρη σε άκρη το μήκος του στο χτύπημα των πλάνων. Διαθέτουν επαρκή δύναμη για να πραγματοποιήσουν μακρινές βολές και να χειριστούν τεχνητά από μακρινή απόσταση, αλλά και όταν αυτά βρίσκονται σε μεγάλο βάθος.

Είναι κατασκευασμένα από Toray 40T carbon.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

• Οδηγοί SiC K από ανοξείδωτο χάλυβα
• Fuji θέση μηχανισμού
• Ισορροπημένα ευαίσθητα αλλά ισχυρά blanks
• Toray 40T carbon
• Υψηλής ποιότητας λαβές EVA
• Deluxe θήκη καλαμιού

 

Μοντέλο

Μήκος (m) Βάρος (gr) Action (gr) Στελέχη

Μήκος Μεταφοράς (cm)

MF SGS6 ML

2,51 7-25 2 130
F SGS6 ML 2,74 7-35 2

141

F SGS6 MH

2,51 & 2,74 12-42 2 130
F SGS6 MH 2,74 10-50 2

141

F SGS6 H

2,51 20-60 2

130

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Σύστημα οδηγού ελέγχου πηνίου, σχεδιασμένο για βολές μεγάλων αποστάσεων με ποιοτικά νήματα .

PESCAMAFIA product tech 2

Blanks που παράγονται με αυθεντικό Toray Carbon υψηλού συντελεστή, που είναι ανώτερο σε αντοχή, ελαστικότητα και απόδοση.

PESCAMAFIA product tech 3

Το 1DFR αυξάνει την ανυψωτική ισχύ και τη μέγιστη αντοχή της ράβδου (καλαμιού) έως και τέσσερις φορές από αυτή ενός τυπικού καμλαμιού.

PESCAMAFIA product tech 4

Οι ράβδοι με DLRS είναι εξοπλισμένες με παξιμάδι κουκούλας διπλής ασφάλισης για να εξασφαλίσουν ότι το καρούλι παραμένει σταθερά συνδεδεμένο με τη ράβδο.

PESCAMAFIA product tech 5

Ανώτερη αίσθηση του δολώματος, σχεδόν αδύνατο μικρό βάρος και εξαιρετικά γρήγορη απόκριση. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που παρέχουν τα κενά με 40T Toray άνθρακα. Οι ράβδοι υψηλής απόδοσης με TCS40 είναι πολύ τεχνικοί, με αυξημένη ικανότητα χύτευσης και μεγάλα αποθέματα ισχύος

PESCAMAFIA product tech 6

Η λαβή της ράβδου είναι κατασκευασμένη από υλικό EVA σε σκληρότητα 70, που προσφέρει ανώτερη και άνετη λαβή σε όλες τις συνθήκες, ακόμα και με βρεγμένα χέρια.

PESCAMAFIA product tech 7
PESCAMAFIA product tech 8
PESCAMAFIA product tech 9

Το DuraCoat Gloss είναι μια ειδική γυαλιστερή διαφανής επίστρωση που επιτυγχάνει τους τρεις βασικούς μας στόχους: αισθητική, ανθεκτικότητα και βάρος.

Από 233,99

Από 233,99
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.