ΚΑΛΑΜΙ SAVAGE GEAR SGS4 PRECISION LURE SPECIALIS

CODE EPM01000103215

139,50

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η σειρά Savage Gear SGS4 Precision Lure Specialist περιλαμβάνει ένα μοντέλο με εύρος βάρους ρίψης 8-44 gr. Αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για την τεχνική του spinning.

Ο υψηλής κατασκευής συντελεστής ανθρακονήματος αυτής της ράβδου παρέχει εξαιρετική ευαισθησία και αντοχή, επιτρέποντας ισχυρά αγκίστρια. Η γρήγορη δράση του καλαμιού και η ευαίσθητη άκρη επιτρέπουν στους ψαράδες να αισθάνονται ακόμα και τα παραμικρά δαγκώματα, ενώ το πιο άκαμπτο μεσαίο τμήμα παρέχει τη δύναμη που απαιτείται για την καταπολέμηση των μεγαλύτερων ψαριών.

Η ράβδος είναι εξοπλισμένη με οδηγούς Fuji K, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την τριβή και το μπέρδεμα του νήματος, με αποτέλεσμα μακρύτερες βολές. Η εργονομική λαβή EVA παρέχει άνετο και ασφαλές κράτημα, ακόμα και όταν η λαβή είναι βρεγμένη.

 

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Σύστημα οδηγού ελέγχου σχεδιασμένο για ακριβή βολή μεγάλων αποστάσεων.

PESCAMAFIA product tech 2

Προμηθευτής οδηγών υψηλής ποιότητας.

PESCAMAFIA product tech 3

Blanks που παράγονται με αυθεντικό Toray Carbon υψηλού συντελεστή, που είναι ανώτερο σε αντοχή, ελαστικότητα και απόδοση.

PESCAMAFIA product tech 4

Το 1DFR αυξάνει την ανυψωτική ισχύ και τη μέγιστη αντοχή της ράβδου (καλαμιού) έως και τέσσερις φορές από αυτή ενός τυπικού καμλαμιού.

PESCAMAFIA product tech 5

Οι ράβδοι με DLRS είναι εξοπλισμένες με παξιμάδι κουκούλας διπλής ασφάλισης για να εξασφαλίσουν ότι το καρούλι παραμένει σταθερά συνδεδεμένο με τη ράβδο.

PESCAMAFIA product tech 6

Τα καθίσματα μηχανισμού VTS I είναι κατασκευασμένα από υλικό ενισχυμένο με γραφίτη που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, ισχυρό και ελαφρύ, καθώς και να σας προσφέρει φανταστική μετάδοση κραδασμών.

PESCAMAFIA product tech 7

Οι βάσεις DuraCoat Matte είναι μια ειδική ματ διαφανής επίστρωση που επιτυγχάνει τους τρεις κύριους στόχους μας: αισθητική, ανθεκτικότητα και βάρος.

PESCAMAFIA product tech 8

Οι ράβδοι με SRS είναι εξοπλισμένες με ένα παραδοσιακό κάθισμα μηχανισμών, καθιστώντας τις κατάλληλες για μηχανισμούς περιστροφικού τυμπάνου.

PESCAMAFIA product tech 9

Συνδυάζοντας ταχύτερη απόκριση με ανθεκτικότητα για να μπορείτε να αντέχετε τεράστιες στροφές, τα τεμάχια άνθρακα 30T Toray δίνουν ισχύ, ταχύτητα και ικανότητα υψηλής καμπύλης στη ράβδο. Οι ράβδοι με TCS30 είναι ιδανικές για ψαράδες που αναζητούν τεχνικές επιδόσεις σε καλάμι που μπορεί να αντέξει τη σκληρή χρήση.

PESCAMAFIA product tech 10

Η λαβή της ράβδου είναι κατασκευασμένη από υλικό EVA σε σκληρότητα 70, που προσφέρει ανώτερη και άνετη λαβή σε όλες τις συνθήκες, ακόμα και με βρεγμένα χέρια.

139,50

139,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.