ΚΑΛΑΜΙ SAVAGE GEAR SGS2 SLOW JIGGING TRIGGER 1.93M

CODE EPM01000116082

83,6985,49

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Τα καλάμια Slow Jigging Trigger SGS2 της Savage Gear είναι μια εξειδικευμένη συλλογή σχεδιασμένων για εφαρμογές slow jigging. Αυτές οι ράβδοι έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εξαιρετική ευαισθησία και έλεγχο, επιτρέποντας στους ψαράδες να αισθάνονται κάθε ενέργεια του τεχνητού και να εφαρμόζουν ζωηρές κινήσεις με ευκολία.

Μπορούν επίσης να διαχειριστούν και inchiku. Η προηγμένη αναλογία ισχύος προς ευαισθησία των καλαμιών επιτρέπει στους ψαράδες να στοχεύουν σε ένα ευρύ φάσμα αρπακτικών.

Η κατασκευή των Slow Jigging Trigger SGS2 περιλαμβάνει εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των Fuji K-guides και των θέσεων μηχανισμών, τα οποία παρέχουν εξαιρετική αντοχή και αξιοπιστία. Οι λαβές έχουν σχεδιαστεί για να είναι άνετες και εργονομικές, με ασφαλή λαβή που επιτρέπει στους ψαράδες να ψαρεύουν για πολλές ώρες χωρίς κόπωση.

Συνολικά, οι ράβδοι Slow Jigging Trigger SGS2 είναι μια εξειδικευμένη συλλογή από καλάμια υψηλής ποιότητας που προσφέρουν εξαιρετική ευαισθησία, δύναμη και έλεγχο για τους ψαράδες που ασχολούνται σοβαρά με το slow jigging.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

• SeaGuide Gold Label θέση μηχανισμού
• Οδηγοί SeaGuide Gunsmoke SW
• Εξαιρετικά ευαίσθητα αλλά ισχυρά κενά
• Toray υψηλού συντελεστή ανθρακονήματος
• Σκληρές λαβές EVA
• Deluxe θήκη καλμιού

 

 

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Σύστημα οδηγού ελέγχου σχεδιασμένο για ακριβή βολή μεγάλων αποστάσεων.

PESCAMAFIA product tech 2

Οδηγός υψηλής ποιότητας και θέση μηχανισμού.

PESCAMAFIA product tech 3

Παραγωγή με αυθεντικό Toray Carbon υψηλού συντελεστή, που είναι ανώτερο σε αντοχή, ελαστικότητα και απόδοση.

PESCAMAFIA product tech 4

Το 1DFR αυξάνει την ανυψωτική ισχύ και τη μέγιστη αντοχή του καλαμιού έως και τέσσερις φορές από αυτή ενός τυπικού καλαμιού.

PESCAMAFIA product tech 5

Τα καλάμια με DLRS είναι εξοπλισμένα με παξιμάδι διπλής ασφάλισης για να εξασφαλίσουν ότι ο μηχανισμός παραμένει σταθερά συνδεδεμένος με το καλάμι.

PESCAMAFIA product tech 6

Τα τεμάχια άνθρακα 24T Toray είναι ισχυρά και αρκετά ανθεκτικά ώστε να μπορούν να αντέξουν τεράστιες στροφές. Αποδίδουν άψογα κάτω από κάθε περίσταση και ανέχονται ακραίες καμπύλες. Τα καλάμια με TCS24 είναι ιδανικά τόσο για τους νέους ψαράδες, γιατί συγχωρούν εύκολα τους λανθασμένους χειρισμούς, όσο και για τους έμπειρους ψαράδες, οι οποίοι πρέπει πραγματικά να ωθήσουν ένα καλάμι στα όριά του.

PESCAMAFIA product tech 7

Η λαβή του καλαμιού είναι κατασκευασμένη από υλικό EVA σε σκληρότητα 70, που προσφέρει ανώτερη και άνετη λαβή σε όλες τις συνθήκες, ακόμα και με βρεγμένα χέρια.

PESCAMAFIA product tech 8

Το DuraCoat Gloss είναι μια ειδική γυαλιστερή διαφανής επίστρωση που επιτυγχάνει τους τρεις βασικούς μας στόχους: αισθητική, ανθεκτικότητα και βάρος.

Από 83,69

Από 83,69
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.