Καλάμι Savage Gear Sgs2 Ika Metal & Jig

CODE EPM01001020001

121,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το καλάμι Savage Gear Sgs2 Ika Metal είναι ένα εξειδικευμένο καλάμι σχεδιασμένο για το ψάρεμα με μεταλλικές καλαμαριέρες πραγματοποιώντας την τεχνική Ika Metal Jig. Αυτό το καλάμι έχει σχεδιαστεί με προσοχή στις ανάγκες των ψαράδων που επιθυμούν να ασχοληθούν με το τεχνικό ψάρεμα των μεγάλων θηρευτών στα ανοικτά νερά στοχεύοντας τα καλαμάρια. Αυτή η τεχνική απαιτεί τη χρήση light εξοπλισμού και καλαμαριέρες Ika Metal. Ενώ το ψάρεμα με Ika Metal μπορεί να είναι διασκεδαστικό και σχετικά εύκολο, τα εξειδικευμένα καλάμια που απαιτούνται για αυτήν την τεχνική είναι συνήθως τεχνικά και ακριβά ενώ με την πρόταση της Savage Gear θα πάρετε ένα αξιόπιστο και πολύ τεχνικό καλάμι που θα καταφέρει να συγκρατήσει τα καλαμάρια παίρνοντας ακριβώς τις παραβολές που χρειάζονται.

Είναι ένα καλάμι που προσφέρει υψηλή ευαισθησία και δύναμη για την τεχνική Ika Metal, ενώ παραμένει προσιτό στην τιμή. Είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει τις απαιτήσεις των ψαράδων που αναζητούν αποτελεσματικό εξοπλισμό για το ψάρεμα με Ika Metal και τις κινήσεις Slow Pitch και Long Fall πράγμα πολύ διασκεδαστικό όταν τα καλαμάρια βρίσκονται σε έξαρση.

 

  • Αποκλειστικά για μηχανισμό baitcasting
  • Φοβερή δράση που ξεγελάει τα καλαμάρια τζιγκάροντας τα Ika Metal Jigs
  • Προσιτή τιμή

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (m) Μήκος κλειστού (cm) Βάρος (gr) C.W. (gr) Section PE
2,03 105 140 ΜAX 100 2 0,6 – 1,0

121,50

121,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.