ΚΑΛΑΜΙ SAVAGE GEAR SGS2 ALL-AROUND

CODE EPM01001701104

89,99107,99

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το καλάμι SGS2 της Savage Gear απευθύνεται στον μέσο λάτρη του Spinning που ενδιαφέρεται για κάτι οικονομικό αλλά συγχρόνως και ποιοτικό, συγκριτικά με την σειρά SGS6, η οποία είναι σε ανώτερη οικονομική κατηγορία και ποιότητα αντίστοιχα.

Τα καλάμια Savage Gear SGS2 All Round έχουν σχεδιαστεί για χρήση κάθε είδους τεχνητού δολώματος. Είτε ψαρεύετε με σιλικόνες, ή σκληρά τεχνητά, υπάρχει ένα καλάμι Savage Gear με το κατάλληλο Casting Weight για το ψάρεμά σας. Η σειρά είναι ειδικά κατασκευασμένη για ψάρεμα στα νερά της Μεσογείου.

Το στήσιμο των δαχτυλιδιών έχει γίνει με στόχο το τέλειο στρώσιμο του νήματος πάνω στο blank, ούτως ώστε να εκμεταλλευόμαστε από άκρη σε άκρη το μήκος του στο χτύπημα των πλάνων. Διαθέτουν επαρκή δύναμη για να πραγματοποιήσουν μακρινές βολές και να χειριστούν τεχνητά από μακρινή απόσταση, αλλά και όταν αυτά βρίσκονται σε μεγάλο βάθος. Είναι κατασκευασμένα από Toray High Modulus Blank.

 

  • CCS Διάταξη Δαχτυλιδιών
  • Υλικό Toray High Modulus Carbon
  • Υψηλής Ποιότητας Λαβή EVA
  • Deluxe Θήκη Καλαμιού

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (m) Βάρος (gr) Action (gr) Στελέχη

Μήκος Μεταφοράς (cm)

MF SGS2 ML

2,51 123 7-25 2 130
F SGS2 ML 2,74 171 7-35 2

141

F SGS2 M

2,51 143 10-35 2

130

F SGS2 MH

2,74 143 10-40 2 141
F SGS2 MH 2,74 193 15-50 2

141

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Σύστημα οδηγού ελέγχου πηνίου, σχεδιασμένο για βολές μεγάλων αποστάσεων με ποιοτικά νήματα .

PESCAMAFIA product tech 2

Προμηθευτής οδηγών υψηλής ποιότητας.

PESCAMAFIA product tech 3

Blanks που παράγονται με αυθεντικό Toray Carbon υψηλού συντελεστή, που είναι ανώτερο σε αντοχή, ελαστικότητα και απόδοση.

PESCAMAFIA product tech 4

Το 1DFR αυξάνει την ανυψωτική ισχύ και τη μέγιστη αντοχή της ράβδου (καλαμιού) έως και τέσσερις φορές από αυτή ενός τυπικού καμλαμιού.

PESCAMAFIA product tech 5

Οι ράβδοι με DLRS είναι εξοπλισμένες με παξιμάδι κουκούλας διπλής ασφάλισης για να εξασφαλίσουν ότι το καρούλι παραμένει σταθερά συνδεδεμένο με τη ράβδο.

PESCAMAFIA product tech 6

Τα τεμάχια άνθρακα 24T Toray είναι ισχυρά αλλά αρκετά ανθεκτικά ώστε να μπορούν να αντέξουν τεράστιες στροφές. Αποδίδουν άψογα κάτω από κάθε περίσταση και ανέχονται ακραίες καμπύλες. Τα καλάμια με TCS24 είναι ιδανικά τόσο για τους νέους ψαράδες, γιατί συγχωρούν εύκολα τους λανθασμένους χειρισμούς, όσο και για τους έμπειρους ψαράδες, οι οποίοι πρέπει πραγματικά να ωθήσουν ένα καλάμι στα όριά του.

PESCAMAFIA product tech 7

Η λαβή της ράβδου είναι κατασκευασμένη από υλικό EVA σε σκληρότητα 70, που προσφέρει ανώτερη και άνετη λαβή σε όλες τις συνθήκες, ακόμα και με βρεγμένα χέρια.

PESCAMAFIA product tech 8

Το DuraCoat Gloss είναι μια ειδική γυαλιστερή διαφανής επίστρωση που επιτυγχάνει τους τρεις βασικούς μας στόχους: αισθητική, ανθεκτικότητα και βάρος.

Από 89,99

Από 89,99
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.