ΚΑΛΑΜΙ PREGIO LIMIT LRF

CODE EPM01000104013

42,0084,50

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το καλάμι Pregio Limit Lrf είναι ένα εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ καλάμι σχεδιασμένο για την τεχνική LRF (Light Rock Fishing), η οποία απευθύνεται στον ψαρά που αναζητά να πιάσει ψάρια με πολύ λεπτά εργαλεία, πράγμα πολύ αποδοτικό και διασκεδαστικό. Το καλάμι κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας που το καθιστούν ελαφρύ, αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικό στις απαιτήσεις του LRF. Έχει μεγάλη ευαισθησία για να αντιλαμβάνεστε ακόμα και τις πιο αδύναμες τσιμπιές των ψαριών. Ο σχεδιασμός του καλαμιού είναι μοναδικός για την τεχνική LRF, με ειδική δράση που θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη εξαιρετικών βολών.

Αν είστε φίλος των σιλικονούχων δολωμάτων στην τεχνική Light Rock Fishing, το Pregio Limit δεν θα σας απογοητεύσει ούτε εκεί. H Pregio έχει ως βασική της αρχή να κατασκευάζει προϊόντα τα οποία συνδυάζουν ποιότητα και προσιτή τιμή οπότε η περίπτωση του Pregio Limit LRF βαδίζει σε αυτή την αρχή. Με την πρώτη επαφή μαζί του, μπορεί να καταλάβεις πόσο ποιοτικό είναι για τα λεφτά του και πόσο καλά υλικά κατασκευής έχει αλλά και το πόσο ωραία δράση έχει. Είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δικών μας νερών της Μεσογείου. Διαθέτει πολύ καλή ικανότητα βολών και σας επιτρέπει να πετάτε μικρά τεχνητά και πλανάκια σε μεγάλη απόσταση, ενώ δίνει ”ζωή” ακόμη και στα πιο ελαφριά τεχνητά.

Είναι εξοπλισμένο με 9 οδηγούς, μονής στήριξης, τύπου Κ της Sea Guide, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για διαχείριση πολύ λεπτών νημάτων με μεγάλη αντοχή κατά της διάβρωσης. Η κατανομή τους δε, στον κορμό του Pregio Limit, δίνει στο καλάμι μοναδική συμπεριφορά σε όλες τις φάσεις του ψαρέματος (βολή, κίνηση τεχνητών, μάχη, κλπ).

 

  • Εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής
  • Μοναδική συμπεριφορά σε όλες τις φάσεις του ψαρέματος
  • Εξειδικευμένο για τα νερά της Μεσογείου

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος (m) Μήκος κλειστού (m) Βάρος (gr) C.W. (gr) Section Nήμα
2.37 1.19 110 0.5-9 gr 2 2 – 8 lbs

Από 42,00

Από 42,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.