Καλάμι Okuma Metaloid Slow

CODE EPM01000116014

157,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το καλάμι Okuma Metaloid Slow είναι ένα εξειδικευμένο καλάμι που σχεδιάστηκε για την τεχνική του slow jigging. Αυτό το καλάμι έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με στόχο τη βέλτιστη απόδοση στην τεχνική αυτή. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά, που το καθιστούν ελαφρύ και ανθεκτικό. Το Metaloid Slow Jigging είναι ένα εξελιγμένο καλάμι, με εξαιρετική δράση επαναφοράς και πολύ εύχρηστο, ανεξάρτητα από την εμπειρία του κάθε ψαρά. Οι οδηγοί του είναι σχεδιασμένοι για να αντέχουν την έντονη τριβή της πετονιάς κατά τη διάρκεια του ψαρέματος, ενώ η λαβή του είναι σχεδιασμένη για άνεση και εργονομία κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Η Okuma προορίζει το  Metaloid Slow Jigging, για την αντιμετώπιση απαιτητικών αλιευμάτων στο αλμυρό νερό, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά και εξαρτήματα. Το Okuma Metaloid Slow Jigging ανταποκρίνεται άψογα σε όλα τα τεχνητά και υποστηρίζει τις μάχες με μεγάλα ψάρια που θα ξεκολλήσει από τον βυθό. Το καλάμι κατασκευάζεται από τρίτης γενιάς X6 Carbon Fibers με σταυρωτή πλέξη Cross Wrap, προσφέροντας μοναδική αντοχή στις κυρτώσεις ενώ και οι οδηγοί είναι υψηλής ποιότητας Fuji Alconite-K για αποτελεσματική διαχείριση της πετονιάς και αντοχή στο αλάτι. Είναι σπαστό στη βάση, προσφέροντας ευκολία κατά τη μετακίνηση χωρίς να επηρεάζει τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της μάχης. Η βάση του μηχανισμού είναι της Fuji και προσφέρει ασφάλεια κατά τη χρήση.

Το Okuma Metaloid Slow είναι μια εξαιρετική επιλογή για ψαράδες που ασχολούνται με το slow jigging και αναζητούν ένα καλάμι που θα τους παρέχει αξιόπιστη απόδοση και ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του ψαρέματος ακόμα και αν ακολουθήσουν και άλλες τεχνικές

 

  • Εξαιρετικά ισχυρό
  • Μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμα και ένα πολύ μεγάλο θήραμα
  • Παρέχει αξιόπιστη απόδοση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κάποιες άλλες τεχνικές

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο Μήκος (m) Στελέχη C.W
Okuma Metaloid Slow 2.03 2 80-240gr

175,00 157,50

175,00 157,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.