ΚΑΛΑΜΙ OKUMA EGING PRO K1

CODE EPM01000106025

103,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το καλάμι Okuma Egi Pro είναι ένα καλάμι ψαρέματος υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο ειδικά για ψάρεμα καλαμαριών από ξηρά, γνωστό και ως Eging. To blank είναι κατασκευασμένο με καινοτόμα χαρακτηριστικά και υλικά κορυφαίας ποιότητας, καθιστώντας το καλάμι αυτό εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την τεχνική του Eging.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του blank της Okuma είναι η ευαισθησία του. Το blank έχει σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, το οποίο επιτρέπει στους ψαράδες να ανιχνεύουν ακόμη και το πιο μικροσκοπικό άγγιγμα καλαμαριού. Αυτή η ευαισθησία είναι σημαντική για το Eging, καθώς επιτρέπει στους ψαράδες να αισθάνονται τις λεπτές κινήσεις του καλαμαριού και να προσαρμόζουν ανάλογα την τεχνική τους.

Η βάση του μηχανισμού είναι κατασκευασμένη από άνθρακα υψηλής ποιότητας, το οποίο είναι ανεκτικό στις δυνάμεις που ασκούνται κατά την ανάκτηση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ακόμη μικρότερο βάρος του καλαμιού, καθιστώντας το πιο εύκολο στο χειρισμό και πιο άνετο στο ψάρεμα.

Η λαβή του Okuma Egi Pro είναι εργονομικά σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από υλικό EVA. Αυτό το υλικό είναι μαλακό και άνετο στο κράτημα, ακόμη και κατά τη διάρκεια πολύωρων ψαρεμάτων. Οι οδηγοί του καλαμιού Okuma Egi Pro είναι σχεδιασμένοι για να αντιστέκονται στις σκληρές συνθήκες του ψαρέματος στο θαλασσινό νερό.

Συνολικά, το καλάμι Okuma Egi Pro είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να πάνε την τεχνική Eging στο επόμενο επίπεδο. Η ευαισθησία, ο ελαφρύς σχεδιασμός και τα υλικά υψηλής ποιότητας το καθιστούν ένα καλάμι κορυφαίας απόδοσης που μπορεί να σας βοηθήσει να πιάσετε περισσότερα καλαμάρια και να απολαύσετε την εμπειρία του ψαρέματος στο έπακρο.

 

  • Κατασκευασμένο από 100% High Modulus Carbon 30T
  • Οδηγοί Saltwater Micro
  • Αντιολισθητική λαβή EVA Rubber Cork
  • Βάση μηχανισμού από Carbon

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Μήκος (m)

Στελέχη Βάρος (gr) Μήκος μεταφοράς (cm)

Μέγεθος καλαμαριέρας

2,60

2 128 135

#2,0 – #3,5

115,00 103,50

115,00 103,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.