Καλάμι Oceanic Egido 2.6m

CODE EPM01000103057002

65,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Egido 2.60 από την Oceanic Team αντιπροσωπεύει την νέα πρόταση για όσους επιθυμούν να εισέλθουν στον συναρπαστικό κόσμο του Eging με αυξημένες απαιτήσεις! Πρόκειται για ένα γρήγορο καλάμι που παράλληλα παρέχει ευαισθησία στην αίσθηση της κίνησης της καλαμαριέρας και θεωρείται ιδανικό για όσους ψαρεύουν χρησιμοποιώντας έντονα jerks, δίνοντας ζωή στην καλαμαριέρα τους.

Έχει το ιδανικό μήκος για μακρινές ρίψεις, παράλληλα όμως παραμένει πολύ άνετο ακόμα και μετά από πολλές ώρες ψαρέματος. Προτείνεται για ψάρεμα με καλαμαριέρες μεγέθους #3.0 & #3.5 και θα αποδείξει την αξία του τόσο σε ψάρεμα σε βαθιά νερά όσο και σε περιοχές όπου η μακρινή ρίψη είναι απαραίτητη για επιτυχία.

Το Egido 260 διαθέτει οδηγούς της κορυφαίας εταιρείας Fuji, συμπεριλαμβανομένων ανοξείδωτων οδηγών K-Low και καστάνια στη βάση του μηχανισμού για ασφαλές κούμπωμα του μηχανισμού. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους χρησιμοποιούν jerks, καθώς αποτρέπει το κούνημα του μηχανισμού. Επιπλέον, το κομμάτι της βάσης του μηχανισμού έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να είναι ενσωματωμένο με το χέρι μας, μεταφέροντας ακόμα και την πιο ασήμαντη επαφή του πλοκαμιού στην καλαμαριέρα μας.

Αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους ψαράδες που αναζητούν ένα πραγματικά αξιοπρεπές καλάμι Eging που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στο spinning!

 

  • Προτείνεται για ψάρεμα με καλαμαριέρες μεγέθους #3.0 & #3.5
  • Διαθέτει οδηγούς της κορυφαίας εταιρείας Fuji
  • Μεταφέρει ακόμα και την πιο ασήμαντη επαφή του πλοκαμιού στα χέρια σας

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο Μήκος (cm) Μήκος κλειστού (cm) Βάρος (gr) Εgi.Wt (gr) Section Line
Oceanic Egido 2.6 134 120 2.5–3.5 2 PE 0.6 – 1.0

65,00

65,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.