Καλάμι Majorcraft Triplecross Shore Jigging

CODE EPM01000107066

269,95

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Major Craft Triplecross Shore Jigging είναι ένα καλάμι που ήρθε από την ιαπωνική εταιρεία για να καλύψει ένα μεγάλο κενό, αυτό των ποιοτικών καλαμιών σε λογική τιμή. Η παραγωγή της εξαιρετικής σειράς Skyroad έφτασε στο τέλος της και για το λόγο αυτό ήρθε το Major Craft Triple Cross ως ο τέλειος αντικαταστάτης της σειράς με πολλά και ωραία χαρακτηριστικά! Ένα μακρύ blank με πολύ καλά υλικά κατασκευής. Φορτώνει απίστευτα στη βολή και έχει αρκετά τεχνικό χαρακτήρα αφού θα σας χαρίσει εύκολα ψάρια λόγο του ότι είναι ένα εύκολα διαχειρίσιμο καλάμι. Θα εξασκείτε την τεχνική του Shore Jigging και πραγματικά δε θα σας κουράζει αφού φτιάχτηκε γι’ αυτό το σκοπό.

Η νέα σειρά καλαμιών Triple Cross εκπέμπει αίσθηση απόλυτης τελειότητας, αφού αποτελείται από καλάμια που μπορούν να γίνουν το απόλυτο εργαλείο στα χέρια σας. Για την κατασκευή τους, χρησιμοποιήθηκαν σύγχρονες τεχνολογίες που βελτιώθηκαν μετά από χρόνια εξέλιξης. Εξαιρετικά μικρό βάρος και υψηλή ευαισθησία, προσφέροντας ανώτερη λειτουργικότητα και απόλυτη ισορροπία. Το σώμα του καλαμιού κατασκευάστηκε από υλικό υψηλής πυκνότητας carbon, επικαλυμμένο με υλικό Carbon X στην εξωτερική επιφάνεια για να ενισχύει την δύναμή του κατά την μάχη.

To blank έχει μεσαία προς μεγάλη ελαστικότητα η οποία αξιοποιεί την τεχνολογία Cross Force για κίνηση και στους 4 άξονες. Οι οδηγοί είναι S-SIC K, μεγάλης ανθεκτικότητας και η βάση μηχανισμού είναι εργονομική λαβή από πυκνό υλικό EVA, η οποία δίνει έμφαση στην λειτουργικότητα και τον εύκολο χειρισμό αφού το καλάμι σχεδιάστηκε για να καλύψει αυτήν ακριβώς την απαίτηση.

 

  • Πολύ αξιόλογα υλικά κατασκευής
  • Μεσαία προς μεγάλη ελαστικότητα
  • Πολύ φιλικό για να εξασκείτε την τεχνική για πολλές ώρες
  • Ενισχυμένο blank με την τεχνολογία Cross Force δηλαδή πλέξη χιαστή

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο Μήκος C.W. Στελέχη Action
TCX-1002HH 3.05 μ 80 – 120γρ 2 Regular-Fast

 

 

269,95

269,95
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.