Καλάμι Majorcraft Solpara Light Rock Tubular

CODE EPM01000104041

115,00124,90

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το καλάμι MajorCraft Solpara Light Rock Tubular είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο για το ψάρεμα σε ρηχά νερά και το Light Rock Fishing. Με τον εξαιρετικό σχεδιασμό της MajorCraft, αυτό το καλάμι συνδυάζει ευελιξία και δύναμη, καθιστώντας το ιδανικό για τον έλεγχο ακόμα και των μεγαλύτερων ψαριών. Το Tubular design προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια κατά τις βολές και την ανάκτηση, επιτρέποντάς σας να καρφώσετε εύκολα οποιοδήποτε είδος ψαριού. Με ένα εξαιρετικά εργονομικό Eva στην λαβή και υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, το Solpara Light Rock Tubular είναι εύκολο στο χειρισμό και προσφέρει άνεση στο ψάρεμα. Είτε είστε αρχάριος ψαράς είτε προχωρημένος, αυτό το καλάμι θα σας ενθουσιάσει με την απόδοσή του στο Light Rock Fishing, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση με αυτοπεποίθηση και επιτυχία.

Τα καλάμια SP Solpara της Major Craft είναι εξοπλισμένα με X-Force και οδηγούς SS Fuji O-Ring και διαθέτουν βάση μηχανισμού Fuji Reel Seat, προσφέροντας έτσι αξιόπιστη απόδοση και αντοχή. Αυτά τα καλάμια αποτελούν μια από τις καλύτερες επιλογές για κάθε τεχνική ψαρέματος από την ακτή. Στη σειρά Major Craft SP Solpara LRF, οι οδηγοί είναι της Fugi O-Ring με ανοξείδωτο ατσάλι και παρέχουν την τέλεια ισορροπία και απόσταση στο καλάμι, επιτρέποντάς σας να αισθανθείτε με ακρίβεια και ευαισθησία τα χτυπήματα των ψαριών

 

  • Τέλεια ισορροπημένο
  • Καλή σχέση ποιότητας τιμής
  • Ιδανικό για ψάρεμα LRF

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο Mήκος  Στελέχη C.W. Action
862M 2.62 m 2 1-15 gr Regular-Fast
762ML 2.32 m 2 3 -20 gr Regular-Fast

Από 115,00

Από 115,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.