Καλάμι Lucky John Vanrex Finesse Game

CODE EPM01000104074

83,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το καλάμι Lucky John Vanrex Finesse Game είναι ένα εξαιρετικό blank για το ψάρεμα του LRF , σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των απαιτητικών ψαράδων. Με μια εξαιρετική συνδυασμένη ευαισθησία και ακρίβεια, αυτό το καλάμι είναι η ιδανική επιλογή για τον αρχάριο ή αυτόν που δε θέλει να δαπανήσει πολλά χρήματα και που αναζητά την απόλυτη απόδοση στο ψάρεμα.

Με έναν εργονομικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει άνετη χρήση για ώρες, το καλάμι Lucky John Vanrex Finesse Game είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που το καθιστούν ελαφρύ και ανθεκτικό. Ευαισθησία που σας δίνει πολύ καλή αίσθηση.

Αυτό το γνώρισμα το κάνει ιδανικό εάν θέλετε να αντιλαμβάνεστε τα διάφορα χτυπήματα από τα ψάρια στα τεχνητά σας ή στα σιλικονούχα σας  ενώ κατά την μάχη  χαρίζει όμορφες παραβολές που στο τέλος κουράζουν πολύ το ψάρι.  Η κορυφή του είναι Tubular που σημαίνει ότι θα το λατρέψουν όλοι οι spinners αφού μπορεί και κάνει καλά πολλά πράγματα όπως το ψάρεμα με μικρά minnows, top waters, πλανάκια αλλά και μαλακά τεχνητά όπως σιλικόνες

 

  • Πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής
  • Εξαιρετική ευαισθησία
  • Ιδανικό

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο Μήκος Βάρος Στελέχη C.W. Action
702LMF 2.13 m 119 gr 2 3-9 gr Fast

83,00

83,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.