ΚΑΛΑΜΙ DAIWA LEGALIS SEABASS 2020

CODE EPM01000103162

72,0096,30

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η σειρά καλαμιών Legalis  Seabass, είναι μία ολοκληρωμένη πρόταση από την Ιαπωνική εταιρία Daiwa για τους φίλους του λαβρακιού, ανεξάρτητα από το μηχανισμό που χρησιμοποιεί ο αλιέας.

Εκτός από τον νέο, μοντέρνο σχεδιασμό, η κατασκευή των της συγκεκριμένης σειράς έχει βασιστεί σε πρωτοπορειακές τεχνολογίες, που τα καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή σε αυτή την κατηγορία. Κατασκευασμένα από HVF carbon, με περιέλιξη x45 και φινίρισμα micro pitch διαθέτουν blank με αισθητική, δύναμη κατά τη βολή και τη μάχη, ευαισθησία στην αίσθηση και την κίνηση του τεχνητού.

Η δράση των καλαμιών αυτών ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των ψαράδων που συχνά αλλάζουν μεταξύ μαλακών και σκληρών τεχνητών. Για τον σκοπό αυτό η Daiwa τροποποίησε την πυκνότητα του υλικού carbon που χρησιμοποιεί στο HVF blank, έτσι ώστε να μειώσει το βάρος του καλαμιού, διατηρώντας τη δύναμή του, την ανθεκτικότητά του και την ασύγκριτη αίσθηση σε κάθε επίθεση θηράματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι ίνες Carbon που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ττης σειράς Exceler έχουν ως αποτέλεσμα ένα καλάμι με μεγάλη αντοχή κατά των στρεβλώσεων, χωρίς ροπή, χαρακτηριστικό το οποίο προσδίδει πιο μακρινές και με μεγαλύτερη ακρίβεια βολές. Επίσης, η σταυρωτή πλέξη ινών carbon στην επιφάνεια του καλαμιού, ενισχύει ακόμη περισσότερο στην σταθερότητα του blank.

Οι οδηγοί είναι Fuji O Rings ενώ η πολυτελής βάση μηχανισμού είναι σχεδιασμένη από την Daiwa με την προσθήκη εξαρτημάτων Fuji.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Άνθρακα υψηλού συντελεστή με διασταυρούμενη ενίσχυση άνθρακα σε όλο το μήκος
  • Overfit άρθρωση
  • Οδηγοί Fuji O Ring
  • Θέση μηχανισμού στο σωλήνα Fuji DPS
  • Λαβή αφρού EVA υψηλής πυκνότητας
  • Προοδευτική δράση

Μοντέλο

Μήκος (m) Στελέχη Βάρος (gr) Action (gr) Μήκος Μεταφοράς (cm)

Οδηγοί

LEGSB862HMHFSAF

2,59 2 141 10-35 133

9

LEGSB902HMHFSAF

2,72 2 157 14,42 140

9

LEGSB1002HXHFSAF

3,05 2 235 14,56 157 10
TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Οι ίνες άνθρακα υψηλού συντελεστή σχηματίζουν ένα φύλλο επικαλυμμένο με ρητίνη και αφαιρείται όλη η περίσσεια.

PESCAMAFIA product tech 2

Τα Fuji O-Rings διαθέτουν δακτύλιο από οξείδιο αλουμινίου και ενημερωμένο πλαίσιο που είναι ελαφρύτερο από την προηγούμενη γενιά.

Από 80,00 Από 72,00

Από 80,00 Από 72,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.