ΚΑΛΑΜΙ DAIWA LEGALIS BOAT GAME

CODE EPM01001701082

90,0094,50

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Τα καλάμια Legalis Boat είναι μια σειρά baitcasting υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εργασίες ledgering. Αυτά τα καλάμια είναι ιδανικά για ψαράδες που στοχεύουν μεγαλύτερα ψάρια, καθώς διαθέτουν εκτεταμένο πίσω μέρος που επιτρέπει πιο άνετο κράτημα κάτω από το μπράτσο όταν ψαρεύουν με μεγαλύτερα βάρη.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των καλαμιών Legalis Boat Game είναι η σχετικά απαλή δράση τους. Αυτή η δράση μαλακής μύτης συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των τραβηγμάτων του αγκιστριού, διευκολύνοντας σας να αγκιστρώσετε και να ασφαλίσετε με επιτυχία τα ψάρια. Ταυτόχρονα, το κενό είναι λεπτό και δυνατό στα δύο τρίτα, κάτι που βοηθά στη διασφάλιση του απόλυτου χειρισμού και του ελέγχου της μάχης.

Τα καλάμια Legalis Boat είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στις σκληρές συνθήκες του βαρέως ψαρέματος.

Συνολικά, τα καλάμια Legalis Boat Game είναι μια επιλογή κορυφαίας ποιότητας για ψαράδες που στοχεύουν μεγαλύτερα ψάρια. Το μαλακό άκρο τους, ο εκτεταμένος πισινός τους και το λεπτό, δυνατό κενό τους τα καθιστούν ιδανικά για εργασία με βυθό, ενώ το άνετο κράτημα και ο απόλυτος έλεγχος χειρισμού και μάχης διασφαλίζουν ότι μπορείτε να ψαρεύετε με σιγουριά και να προσγειώνετε περισσότερα ψάρια.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Blank άνθρακα
  • Άρθρωση όφσετ
  • Τρίποδοι οδηγοί ΟΑ
  • Λαβή EVA
  • Δράση μαλακής μύτης

Μοντέλο

Μήκος (cm) Στελέχη Βάρος (gr) Action (gr) Μήκος Μεταφοράς (cm)

Οδηγοί

LEG602XHBAF

180 2 144 60-150 135

11

LEG662XXHBAF

198 2 158 80-180 151

12

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Τα συμπαγή άκρα λεπτύνουν κατά τη διαδικασία τύλιξης μύτης, δημιουργώντας ένα λεπτό άκρο με βέλτιστη ανίχνευση δαγκώματος.

PESCAMAFIA product tech 2

Τα Fuji O-Rings διαθέτουν δακτύλιο από οξείδιο αλουμινίου και ενημερωμένο πλαίσιο που είναι ελαφρύτερο από την προηγούμενη γενιά.

PESCAMAFIA product tech 3

Το λογότυπο FUJI συνδέεται με μια ράβδο Daiwa όταν αποτελείται από τουλάχιστον ένα στοιχείο FUJI: κάθισμα ή δαχτυλίδι με καρούλι.

Η FUJI KOGYO CO., LTD, που ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1945 στην Ιαπωνία, είναι ο κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού ράβδων στον κόσμο. Οι Ιάπωνες κατασκευαστές Daiwa και Fuji συνεργάζονται παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες. Η μάρκα FUJI διαθέτει τεχνολογική μηχανική για να καλύψει τις ανάγκες των ολοένα και πιο απαιτητικών ψαράδων από την άποψη της εξέλιξης του εξοπλισμού. Είναι στο ίδιο μήκος κύματος με την Daiwa όσον αφορά την καινοτομία στην υπηρεσία του ψαρά.

Έτσι, η υψηλή ποιότητα οδηγών FUJI, καθισμάτων τροχών, κρίκων και άλλων εξαρτημάτων βρίσκονται σε πολλές σειρές καλαμιών Daiwa σε όλο τον κόσμο.

Από 100,00 Από 90,00

Από 100,00 Από 90,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.