Καλάμι Daiwa Lateo

CODE EPM01000103222

259,20

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

To Daiwa Lateo είναι ένα πολύ διαδεδομένο καλάμι spinning εξειδικευμένο για ψάρεμα λαβρακιών. Φοβερή δράση στη μύτη του που ‘αγκαλιάζει’ το τεχνητό σας, μεταδίδοντάς του κάθε μας χτύπημα. Είναι ένα καλάμι πολύ ευλύγιστο και εξίσου δύσκολο στο να σπάσει. Η φιλοσοφία των Ιαπώνων για το ψάρεμα του λαβρακιού είναι ότι πρέπει να χούμε την βέλτιστη απόδοση δράσης του τεχνητού μας και γι’ αυτό κατασκεύασαν το Lateo.  Σχεδιασμένο για Spinning, το Lateo χαρίζει εξαιρετική βολή ειδικά στο μεσαίο εύρος του C.W. του αφού η παραβολή που παίρνει εκτοξεύει τα τεχνητά σας και σας χαρίζει φοβερή αίσθηση. Το blank του δεν παρουσιάζει το φαινόμενο της συστροφής και εξαλείφει οποιαδήποτε απώλεια ισχύος κατά τη διάρκεια της μάχης. Είναι ένα πολύ δυνατό καλάμι που κατά την μάχη θα πάρει μία πάρα πολύ ωραία παραβολή που θα σας δώσει όμως το δικαίωμα να πιέσετέ και να καθοδηγήσετε εσείς το θήραμα.

Επίσης το βάρος του είναι ελάχιστο και γι’ αυτό προτείνεται στο ψάρεμα με waders εξού και το κοντό του butt. Όπως και με τα High-End καλάμια Morethan, το Lateo φέρει και την ισχυρή βάση μηχανισμού Air Sensor ώστε να μειώσει περαιτέρω το βάρος του και να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η ευαισθησία. Οι οδηγοί είναι ανοξείδωτοι SiC K Type για σωστή κατανομή του νήματος.

  • Ιδανικό για το ψάρεμα των λαβρακιών
  • Ευλύγιστο αλλά δυνατό
  • Ενισχυμένο butt

 

Tεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο Μήκος (m) C.W. (gr) Mήκος κλειστού (cm) Bάρος (gr) P.E.
Daiwa Lateo 2.82 10-50 146 138 0,8 – 2,0

288,00 259,20

288,00 259,20
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.