ΚΑΛΑΜΙ DAIWA EXCELER

CODE EPM01000103178

107,10113,40

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η σειρά καλαμιών Exceler, είναι μία ολοκληρωμένη πρόταση από την Ιαπωνική εταιρία Daiwa για τους φίλους του spinning, ανεξάρτητα από τα θηράματα που στοχεύει και το μηχανισμό που χρησιμοποιεί ο αλιέας.

Εκτός από τον νέο, μοντέρνο σχεδιασμό, η κατασκευή των της συγκεκριμένης σειράς έχει βασιστεί σε πρωτοπορειακές τεχνολογίες, που τα καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή σε αυτή την κατηγορία. Κατασκευασμένα από HVF carbon, με περιέλιξη x45 και φινίρισμα micro pitch διαθέτουν blank με αισθητική, δύναμη κατά τη βολή και τη μάχη, ευαισθησία στην αίσθηση και την κίνηση του τεχνητού.

Η δράση των καλαμιών αυτών ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των ψαράδων που συχνά αλλάζουν μεταξύ μαλακών και σκληρών τεχνητών. Για τον σκοπό αυτό η Daiwa τροποποίησε την πυκνότητα του υλικού carbon που χρησιμοποιεί στο HVF blank, έτσι ώστε να μειώσει το βάρος του καλαμιού, διατηρώντας τη δύναμή του, την ανθεκτικότητά του και την ασύγκριτη αίσθηση σε κάθε επίθεση θηράματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι ίνες Carbon που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ττης σειράς Exceler έχουν ως αποτέλεσμα ένα καλάμι με μεγάλη αντοχή κατά των στρεβλώσεων, χωρίς ροπή, χαρακτηριστικό το οποίο προσδίδει πιο μακρινές και με μεγαλύτερη ακρίβεια βολές. Επίσης, η σταυρωτή πλέξη ινών carbon στην επιφάνεια του καλαμιού, ενισχύει ακόμη περισσότερο στην σταθερότητα του blank.

Οι οδηγοί είναι Fuji O Rings ενώ η πολυτελής βάση μηχανισμού είναι σχεδιασμένη από την Daiwa με την προσθήκη εξαρτημάτων Fuji.

Έχει μήκος 2,52 m και μπορεί να διαχειριστεί τεχνητά από 10 έως 35 γραμμάρια.

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Αυτή η διαδικασία κατασκευής περιλαμβάνει την τοποθέτηση σπειροειδών ινών άνθρακα (90 μοιρών), ινών μονής κατεύθυνσης (0 μοιρες) σε τρία στρώματα και δύο στρωμάτων άνθρακα ως ελικοειδή αντίθετα (45 μοιρών). Αυτά τα δύο διασταυρωμένα στρώματα δίνουν το όνομα Bias Cross Wrap.

Το τύλιγμα του X45 εγγυάται πραγμαυική ελαστικότητα: επιστροφή στο αρχικό σχήμα του τεμαχίου ανεξάρτητα από τη γωνία φόρτισης. τη γωνία φόρτισης.

PESCAMAFIA product tech 2

Μείωση της ποσότητας ρητίνης και αύξηση του βαθμού πρόσφυσης των ανθρακονημάτων κατά τη φάση του θερμού πολυμερισμού.

PESCAMAFIA product tech 3

Κατά το τύλιγμα των υφασμάτων άνθρακα, ένα φινίρισμα με βάση μικροχρωστικές ψεκάζεται ζεστό. Η απουσία βερνικιού φέρνει ελαφρότητα και ευαισθησία.

PESCAMAFIA product tech 4

Το τμήμα μηχανικών της Daiwa έχει αναπτύξει αποκλειστικά για την ίδια την εταιρία, θέσεις μηχανισμών που συνδυάζουν την καινοτομία με στοιχεία Fuji®.

PESCAMAFIA product tech 5

Τα Fuji O-Rings διαθέτουν δακτύλιο από οξείδιο αλουμινίου και ενημερωμένο πλαίσιο που είναι ελαφρύτερο από την προηγούμενη γενιά.

PESCAMAFIA product tech 6

Το λογότυπο FUJI συνδέεται με μια ράβδο Daiwa όταν αποτελείται από τουλάχιστον ένα στοιχείο FUJI: κάθισμα ή δαχτυλίδι με καρούλι.

Η FUJI KOGYO CO., LTD, που ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1945 στην Ιαπωνία, είναι ο κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού ράβδων στον κόσμο. Οι Ιάπωνες κατασκευαστές Daiwa και Fuji συνεργάζονται παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες. Η μάρκα FUJI διαθέτει τεχνολογική μηχανική για να καλύψει τις ανάγκες των ολοένα και πιο απαιτητικών ψαράδων από την άποψη της εξέλιξης του εξοπλισμού. Είναι στο ίδιο μήκος κύματος με την Daiwa όσον αφορά την καινοτομία στην υπηρεσία του ψαρά.

Έτσι, η υψηλή ποιότητα οδηγών FUJI, καθισμάτων τροχών, κρίκων και άλλων εξαρτημάτων βρίσκονται σε πολλές σειρές καλαμιών Daiwa σε όλο τον κόσμο.

Από 119,00 Από 107,10

Από 119,00 Από 107,10
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.