ΚΑΛΑΜΙ DAIWA EMERALDAS S

CODE EPM01000106016

129,60147,60

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η σειρά Emeraldas S της Daiwa είναι μια σειρά από καλάμια ψαρέματος που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ψάρεμα καλαμαριών και σουπιών. Η σειρά καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία στυλ και βαρών, με καλάμια κατάλληλα για χρήση με καλαμαριέρες που κυμαίνονται από 1,5g έως 28g. Αυτό σημαίνει ότι η σειρά Emeraldas S είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους ψαρέματος καλαμαριού, είτε ψαρεύετε σε ρηχά νερά είτε σε βαθύτερα.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς αυτής είναι η χρήση του HVF carbon blank, που κάνει τα καλάμια ελαφριά, δυνατά και ευαίσθητα. Αυτό επιτρέπει στους ψαράδες να ανιχνεύουν ακόμη και το παραμικρό δάγκωμα ή κίνηση, καθιστώντας ευκολότερο να πιάσουν περισσότερα καλαμάρια. Επιπλέον, οι ιαπωνικοί οδηγοί Fuji Alconite K παρέχουν ομαλή βολή και βελτιωμένη ακρίβεια, ενώ η λαβή της Daiwa εξασφαλίζει ασφαλές κράτημα και καλύτερο έλεγχο του μηχανισμού.

Τα μοντέλα L και LM, που βαθμολογούνται στα 1-10g και 3-15g αντίστοιχα, είναι ειδικά σχεδιασμένα για ελαφριά στυλ eging, τα οποία περιλαμβάνουν τη χρήση μικρών τεχνητώνμε βάρη που κυμαίνονται από 1,5g έως 1,8g. Αυτά τα μοντέλα είναι ιδανικά για όσους θέλουν να πιάσουν μικρότερα καλαμάρια σε ρηχά νερά.

Συνολικά, η σειρά Emeraldas S προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής για όποιον στοχεύει σε καλαμάρια ή σουπιές, με μια σειρά χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το ψάρεμα ευκολότερο και πιο ευχάριστο. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος ψαράς, η σειρά Emeraldas S έχει κάτι να προσφέρει, με μια σειρά από μοντέλα και βάρη που καλύπτουν όλα τα στυλ ψαρέματος καλαμαριού.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τεχνολογία άνθρακα HVF (High Volume Fiber).
  • Overfit άρθρωση
  • Οδηγοί Fuji K Alconite
  • Λαβή EVA υψηλής πυκνότητας

 

Μοντέλο

Μήκος (m) Στελέχη Βάρος (gr) Action (gr) Μήκος μεταφοράς (cm)

Οδηγοί

1,8-3,5

2,97 2 141 3-15 153 11
2-3,5 2,52 2 113 5-21 130

9

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Μείωση της ποσότητας ρητίνης και αύξηση του βαθμού πρόσφυσης των ανθρακονημάτων κατά τη φάση του θερμού πολυμερισμού.

PESCAMAFIA product tech 2

Το τμήμα μηχανικής εξαρτημάτων αναπτύσσει ρολά καθίσματα που συνδυάζουν καινοτομίες και στοιχεία Fuji®, αποκλειστικά για καλάμια Daiwa.

PESCAMAFIA product tech 3

Το λογότυπο FUJI συνδέεται με μια ράβδο Daiwa όταν αποτελείται από τουλάχιστον ένα στοιχείο FUJI: κάθισμα ή δαχτυλίδι με καρούλι.

Η FUJI KOGYO CO., LTD, που ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1945 στην Ιαπωνία, είναι ο κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού ράβδων στον κόσμο. Οι Ιάπωνες κατασκευαστές Daiwa και Fuji συνεργάζονται παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες. Η μάρκα FUJI διαθέτει τεχνολογική μηχανική για να καλύψει τις ανάγκες των ολοένα και πιο απαιτητικών ψαράδων από την άποψη της εξέλιξης του εξοπλισμού. Είναι στο ίδιο μήκος κύματος με την Daiwa όσον αφορά την καινοτομία στην υπηρεσία του ψαρά.

Έτσι, η υψηλή ποιότητα οδηγών FUJI, καθισμάτων τροχών, κρίκων και άλλων εξαρτημάτων βρίσκονται σε πολλές σειρές καλαμιών Daiwa σε όλο τον κόσμο.

Από 144,00 Από 129,60

Από 144,00 Από 129,60
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.