Καλάμι Daiwa Crosscast Squid Party

CODE EPM01000103056

102,60

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το καλάµι Crosscast Squid Party της Daiwa είναι σχεδιασμένο ειδικά για ψάρεμα καλαμαριού και σουπιάς, κατασκευασµένο από HVF Carbon.

Το Daiwa Crosscast είναι ένα ευέλικτο καλάμι, ιδανικό για χρήση καλαμαριέρων μεγέθους από #2,5 έως #3,5. Μόλις αρχίσετε τα χτυπήματα θα διαπιστώσετε την καθαρή δράση του και τον τρόπο με τον οποίο μεταδίδει την κίνηση στην καλαμαριέρα σας. Το Crosscast Squid Party διαθέτει νευρικό blank το οποίο ζωντανεύει τις καλαμαριέρες με ελάχιστη προσπάθεια, γι’ αυτό είναι ιδανικό σε περιοχές με ρεύματα.

Το συγκεκριμένο καλάμι διαθέτει αντιολισθητική λαβή µε υλικό EVA για καλύτερη συγκράτηση και πιο άνετους χειρισμούς. Προσφέρει προοδευτική δράση, ώστε να µη χάνεται κανένα καλαμάρι κατά την ανάκτηση.

  • Δράση Κορυφής
  • EVA λαβή
  • Blank από Carbon με τη τεχνολογία πλέξης “Wrapping X”
  • Οδηγοί από οξείδιο αλουμινίου

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο Μήκος (m) Jig Weight (gr) Mήκος κλειστού (cm) Bάρος (gr)
DAIWA CROSSCAST SQUID PARTY 2.56 #2.5 – #3.5 134 137

 

 

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Αυτή η διαδικασία κατασκευής περιλαμβάνει την τοποθέτηση σπειροειδών ινών άνθρακα (90 μοιρών), ινών μονής κατεύθυνσης (0 μοιρες) σε τρία στρώματα και δύο στρωμάτων άνθρακα ως ελικοειδή αντίθετα (45 μοιρών). Αυτά τα δύο διασταυρωμένα στρώματα δίνουν το όνομα Bias Cross Wrap.

Το τύλιγμα του X45 εγγυάται πραγμαυική ελαστικότητα: επιστροφή στο αρχικό σχήμα του τεμαχίου ανεξάρτητα από τη γωνία φόρτισης. τη γωνία φόρτισης.

114,00 102,60

114,00 102,60
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.