Καλάμι Daiwa Crosscast Light Rockfishing

CODE EPM01000104039

100,00102,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η σειρά καλαμιών Daiwa Crosscast Light Rockfishing έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για Light Rock Fishing (LRF) και προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Αυτά τα καλάμια είναι κατασκευασμένα με τις προηγμένες τεχνολογίες της Daiwa και τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα Fuji, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να μπει στο LRF χωρίς να σπαταλήσει τα χρήματά του.

Η γρήγορη, αλλά προοδευτική δράση των καλαμιών Crosscast Light Rockfishing επιτρέπει τη χρήση εξαιρετικά ελαφριών νημάτων. Είναι ιδανικά για χρήση με μικρά τεχνητά και micro jigs από διάφορες μάρκες, καθιστώντας τα κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων ψαρέματος.

Τα καλάμια Crosscast Light Rockfishing διαθέτουν υλικά υψηλής ποιότητας, όπως οδηγούς Concept O Fuji, και είναι κατασκευασμένα από υψηλό συντελεστή άνθρακα με επιπλέον ενίσχυση για μέγιστη απόδοση. Η προοδευτική δράση μύτης αυτών των καλαμιών παρέχει τέλεια ισορροπία και έλεγχο, ενώ η ευαισθησία και η λειτουργικότητά τους είναι χαρακτηριστικές.

Συνολικά, η σειρά καλαμιών Daiwa Crosscast Light Rockfishing είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά ένα καλάμι LRF υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή. 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Βάση κάρμπον
  • Λαβή κατασκευασμένη από EVA
  • Προοδευτική δράση

 

Μοντέλο

Μήκος (cm) Στελέχη Βάρος (gr) Action (gr)

Μήκος Μεταφοράς (cm)

S762ULFS-CF 1-6gr

2.28 2 92 1-6

119

S782LFS-CF 3-10gr

2.34 2 94 3-10

121

TECH
PESCAMAFIA product tech 1

Μείωση της ποσότητας ρητίνης και αύξηση του βαθμού πρόσφυσης των ανθρακονημάτων κατά τη φάση του θερμού πολυμερισμού.

PESCAMAFIA product tech 2

Κατά το τύλιγμα των υφασμάτων ανθρακονήματος, ένα φινίρισμα με βάση μικροχρωστικές ψεκάζεται ζεστό. Η απουσία βερνικιού φέρνει ελαφρότητα και ευαισθησία.

PESCAMAFIA product tech 3

Το τμήμα μηχανικών της Daiwa έχει αναπτύξει αποκλειστικά για την Daiwa θέσεις μηχανισμών που συνδυάζουν την καινοτομία με στεοιχεία Fuji®.

PESCAMAFIA product tech 4

Τα Fuji O-Rings διαθέτουν δακτύλιο από οξείδιο αλουμινίου και ενημερωμένο πλαίσιο που είναι ελαφρύτερο από την προηγούμενη γενιά.

PESCAMAFIA product tech 5

Το λογότυπο FUJI συνδέεται με μια ράβδο Daiwa όταν αποτελείται από τουλάχιστον ένα στοιχείο FUJI: κάθισμα ή δαχτυλίδι με καρούλι.

Η FUJI KOGYO CO., LTD, που ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1945 στην Ιαπωνία, είναι ο κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού ράβδων στον κόσμο. Οι Ιάπωνες κατασκευαστές Daiwa και Fuji συνεργάζονται παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες. Η μάρκα FUJI διαθέτει τεχνολογική μηχανική για να καλύψει τις ανάγκες των ολοένα και πιο απαιτητικών ψαράδων από την άποψη της εξέλιξης του εξοπλισμού. Είναι στο ίδιο μήκος κύματος με την Daiwa όσον αφορά την καινοτομία στην υπηρεσία του ψαρά.

Έτσι, η υψηλή ποιότητα οδηγών FUJI, καθισμάτων τροχών, κρίκων και άλλων εξαρτημάτων βρίσκονται σε πολλές σειρές καλαμιών Daiwa σε όλο τον κόσμο.

Από 100,00

Από 100,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.