Καλάμι Crazee Jigging Shaft

CODE EPM01000103063

170,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του jigging, οι λάτρεις έχουν εξερευνήσει διάφορα στυλ όπως το Slow Jigging, αλλά πολλοί εξακολουθούν να παραμένουν σταθεροί στην κλασική και διαχρονική τεχνική του Vertical Jigging. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η κλασική μέθοδος Jigging δεν έχει μείνει στάσιμη. Έχει εξελιχθεί και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται έχουν ενσωματώσει τις τελευταίες τάσεις, οδηγώντας σε εντυπωσιακά αλιεύματα που συνεχίζουν να εκπλήσσουν.

Αυτές οι ράβδοι διαθέτουν ένα απίστευτα ελαφρύ σώμα που επιτρέπει γρήγορη και ακριβή κίνηση, συνοδευόμενη από μια αρμονική και συμμετρική καμπύλη κάμψης. Ακολουθώντας τις ιαπωνικές τάσεις στην κατασκευή καλαμιών, τα καλάμια Crazee Jigging Shaft παράγουν μια εκπληκτική δράση που μεταφέρεται απρόσκοπτα στον πλάνο, επιτρέποντας στους ψαράδες να ψαρεύουν ακούραστα για πολλές ώρες. 

Αναμφίβολα, η σειρά Alpha Tackle Shaft Jigging είναι μια σοφή επιλογή για vertical jigging, είτε προτιμάτε να χρησιμοποιείτε πλάνους, είτε δολώματα σιλικόνης. Συνδυάζει μια ομαλή καμπύλη κάμψης με την απαραίτητη δύναμη για να υποτάξει ακόμη και τα πιο επίμονα και ζωηρά είδη.

 

Μοντέλο

Μήκος (m) Βάρος (gr) Max Action (gr) Στελέχη

Μήκος Μεταφοράς (cm)

S63M

1.92 207 180 2 131

S63MH

1.92 217 200 2

131

170,00

170,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.