ΚΑΛΑΜΙ CINNETIC EXPLORER SHORE JIG EVOLUTION

CODE EPM01000107061

86,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Cinnetic Explorer είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση της εμβληματικής ράβδου EXPLORER Shore Jig.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Explorer Shore Jig Evolution είναι το ακατέργαστο HRC 24ton, το οποίο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανθρακονήματα και έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται τη ρίψη βαρέων μετάλλων σε μεγάλες αποστάσεις. Το κενό είναι ελαφρύ και ανταποκρίνεται, επιτρέποντας στους ψαράδες να αισθάνονται ακόμα και τα παραμικρά δαγκώματα και κινήσεις του τεχνητού ή του πλάνου τους.

Η ράβδος είναι εξοπλισμένη με ένα νέο σετ οδηγών “K”, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την τριβή και να αυξάνουν την απόσταση βολής. Οι οδηγοί είναι επίσης ανθεκτικοί στη διάβρωση, καθιστώντας τους ιδανικούς για χρήση σε περιβάλλοντα με θαλασσινό νερό.

Μια άλλη αναβάθμιση είναι η συμπερίληψη ττης βάσης του μηχανισμού Fuji DPS, το οποίο παρέχει ασφαλές και άνετο κράτημα για το μηχανισμό.

Συνολικά, το καλάμι είναι υψηλής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί για σοβαρούς ψαράδες που στοχεύουν μεγάλα αρπακτικά στα παράκτια ύδατα.

 

Μήκος (m)

Στελέχη Βάρος (gr) Action (gr) Μήκος μεταφοράς (m)

Οδηγοί

2,95

2 245 40-120 1,52 7
3 2 285 50-150 1,52

7

86,00

86,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.