Καλάμι Alpha Tackle Micro Jigging C622UL

CODE EPM01001701090

149,00

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

42 σε απόθεμα

DETAILS

ALPHA TACKLE MICRO JIGGING C622UL ένα καλάμι που θα σας βοηθήσει να πάρετε ψάρια που δε φανταζόσασταν με την τεχνική του Micro Jigging! Είναι μία πολύ εύκολη και διασκεδαστική τεχνική με φοβερές επιτυχίες!
Χάρη στο πολύ λεπτό αλλά και νευρικό του blank το Crazee Micro Jigging C622UL μπορεί να παίξει τα γραμμάρια που αναγράφει ακόμα και σε βαθύτερα σημεία.. Τα Max 30 γραμμάρια που μπορεί να δουλέψει είναι αρκετά για να ξεγελάσουν ένα πολύ μεγάλο ψάρι. Διαθέτει πολύ ευαίσθητη μύτη και νιώθετε και το παραμικρό τσίμπημα! Ζυγίζει μόλις 112 γραμμάρια οπότε είναι πολύ ευχάριστο και ξεκούραστο λόγο και του μακριού του butt ακόμα και αν θέλει να το ψαρέψει ένα παιδί ή μια γυναίκα. Φέρει οδηγούς Fuji με μεγάλη αντοχή έναντι του θαλασσινού νερού και της διάβρωσης.
Τα ψάρια που στοχεύετε είναι πάρα πολλά! Στα μεσόνερα μπορείτε να πιάσετε πολλά κοκκάλια, σαφρίδια, παλαμίδες, ντάσκες και λούτσους ενώ στον βυθό θα τσιμπήσουν φαγκριά, συναγρίδες και πολλά άλλα θηράματα καθιστώντας το την πιο έξυπνη λύση για ξεκούραστο και αποδοτικό ψάρεμα

  • Πολύ ελαφρύ και φιλικό στο ψάρεμα
  • Με Fuji οδηγούς που αντέχουν της αλμύρα
  • Ιδανικό για πλήθος θηρευτών από κοκκάλια και σαφρίδια μέχρι μικρά τονοειδή και συναγρίδες

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (m) Βάρος (gr) P.E.

Jig weight (gr)

C622UL 1.88 112 0.3-0.8

5-30

Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.