ΚΑΛΑΜΙ ALPHA TACKLE IKA METAL

CODE EPM01000115028

165,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το καλάμι Crazee ΙΚΑ Metal διαθέτει μια εξαιρετικά ευαίσθητη μύτη από άνθρακα, επιτρέποντάς σας να αισθανθείτε ακόμα και το παραμικρό άγγιγμα στην λαβή σας. Τα έντονα φθορίζοντα χρώματά του, ενισχύουν την ορατότητα και διευκολύνουν τον εντοπισμό λεπτών κινήσεων που γίνονται κάτω από την επιφάνεια του νερού. Ωστόσο, μην ξεγελιέστε μόνο από την ευαισθησία του, καθώς αυτή η ράβδος διαθέτει επίσης ένα ισχυρό κάλυμμα που μπορεί να αντιμετωπίσει την πρόκληση σε μάχες απέναντι σε μεγάλα καλαμάρια από τα βάθη της  θάλασσας.

Εξοπλισμένη με εξαρτήματα Fuji, αυτή η ράβδος εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση και αξιοπιστία. Η Fuji φημίζεται για τον υψηλής ποιότητας εξοπλισμό αλιείας της, ενισχύει περαιτέρω τη συνολική λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα του καλαμιού Crazee ΙΚΑ.

Για να υιοθετήσετε πλήρως το στυλ ψαρέματος Ika Metal, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε βαριές καλαμαριέρες ειδικά σχεδιασμένες για αυτήν την τεχνική.

Ο εξειδικευμένος σχεδιασμός, η ευαισθησία και η στιβαρή κατασκευή του το καθιστούν τον τέλειο σύντροφο για αυτήν την περιπέτεια. Ρίξτε με αυτοπεποίθηση, νιώστε κάθε κίνηση και φέρτε στο σπίτι εντυπωσιακά αλιεύματα από τα βάθη της θάλασσας.

 

Μοντέλο

Μήκος (m) Βάρος (gr) Action (gr) Στελέχη Μήκος Μεταφοράς (cm)

C 652 ML

1,96 108 30-75 2 101
C 682 M 2,03 124 37-93 2

105

165,00

165,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.