ΚΑΛΑΜΙ ALPHA TACKLE CRAZEE LIGHT SHORE JIG

CODE EPM01000107035

175,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η ιαπωνική εταιρεία Alpha Tackle έχει αναπτύξει αυτά τα καλάμια με στόχο να προσφέρει στους ψαράδες μια ευέλικτη, γεμάτη αδρεναλίνη εμπειρία για Light Shore Jigging και Spinning. Tα Blank Crazee Shore Jigging είναι ελαφριά σε βάρος, καλά ισορροπημένα και εύκολα στο χειρισμό, επιτρέποντάς σας να ρίχνετε τεχνητά, σιλικόνες και πλάνους χωρίς κούραση όλη την ημέρα σε απίστευτες αποστάσεις. Οι εντυπωσιακές τους ικανότητες βολής, θα αψηφήσουν ακόμη και τους δυνατούς ανέμους, διασφαλίζοντας ότι το τεχνητό σας θα φτάσει στον στόχο που θέλετε με ευκολία.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτών των καλαμιών είναι η ικανότητά τους να μεταφέρουν την κίνηση από την άκρη της μύτης στο τεχνητό. Με ένα απλό τράνταγμα, η τέλεια κίνηση μεταδίδεται στο τεχνητό ή το πλάνο σας, ζωντανεύοντάς το και δελεάζοντας και τα πιο επιφυλακτικά αρπακτικά.

Κατά τη διάρκεια μαχών με ψάρια, μπορείτε να βασιστείτε στα καλάμια Crazee Shore Jigging για να προσδώσετε εξαιρετική δύναμη και μια προοδευτική δράση που κουράζει τα ψάρια. Αυτά τα καλάμια επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία, επιτρέποντάς σας να χειρίζεστε ένα μεγάλο θήραμα διατηρώντας παράλληλα την απαραίτητη δύναμη και έλεγχο.

 

  • Απίστευτες βολές
  • Μεταφέρει την κίνηση από την άκρη της μύτης στο τεχνητό
  • Φοβερά ισορροπημένο

 

 

Tεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο Μήκος C.W. P.E Actio Bάρος Max Drag
S902M 2.74m Max 40gr 1.5 Extra Fast 204gr 3kg
S962M 2.90m Max 35gr 1.5 Extra Fast 216gr 3kg
S962ML 2.93m Max 35gr 1.5 Extra Fast 200gr 2.5kg

175,00

175,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.